- 1 Mayıs 2018
- 57.924
- 48.700
- 3.873
Fiyat performans kaleci önerim Torino kalecisi Vanya milinkoviç-Saviç serie a nın en formda, eniyi kalecilerindendi bu sene umarım listemizde vardır.
United alacak onu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fiyat performans kaleci önerim Torino kalecisi Vanya milinkoviç-Saviç serie a nın en formda, eniyi kalecilerindendi bu sene umarım listemizde vardır.
Düşük bonservisle gelirse yaşı sebebiyle yüksek maaş sıkıntı olmaz. Sonuçta genç iyi bir kaleci aksak 15-20 milyon bonservise vereceğizListede başka kimse olmamalı
Fakat bu adam cok yüksek maaş ister
Hakanfield 1 tane cuestamiz var la zaten 2.yi niye oturttun şimdi bizeAbi ozaman realist dusunursek
Bulka 8-9 civari
Sane
KDB/Baumgartner yerine daha dusuk butceli bir adam
Stopere yeni cuesta vakasi
evet bu yonetimle bu olcak anca
stoper hiç almayalım daha iyi o zaman devre arasında da böyleydi şimdide aynı.-
Hakanfield 1 tane cuestamiz var la zaten 2.yi niye oturttun şimdi bizestoper hiç almayalım daha iyi o zaman devre arasında böyleydi şimdide aynı.
Ben mi yanlış görüyorum
Admin haklı zaten yönetim konusunda o konuda hem fikirim. Ama 2.cuestayi niye alalım Kimseyi almamak varken 2.kez de bidonun tekine gömmezler heralde.walla keronun haberleri saglam cikiyor, ve yonetim cop diyor ahlatci ve simitci Lucumiye falan biteremezler gibi
Admin haklı zaten yönetim konusunda o konuda hem fikirim. Ama 2.cuestayi niye alalım Kimseyi almamak varken 2.kez de bidonun tekine gömmezler heralde.
Daha yetki kimde belli değil o mu ben mi diye taze açıklama yaptı Kavukçu, kısacası bizden bir halt olmaz yine, şansa bala gideceğizwalla keronun haberleri saglam cikiyor, ve yonetim cop diyor ahlatci ve simitci Lucumiye falan biteremezler gibi
En iyi senaryoAbi ozaman realist dusunursek
Bulka 8-9 civari
Sane
KDB/Baumgartner yerine daha dusuk butceli bir adam
Stopere yeni cuesta vakasi
evet bu yonetimle bu olcak anca
En iyi senaryo
Lunin (kiralık) ya da Liverın kalecisi olabilir
Sane
Baumgartner (20ye ikna edip)
Boey
Kanada da Sassudaki eleman olur
Stopere de birisi kiralanır eylüle yakın takım bulamayan
Böyle yine iyi kurtarırız ağabey yawEn iyi senaryo
Lunin (kiralık) ya da Liverın kalecisi olabilir
Sane
Baumgartner (20ye ikna edip)
Boey
Kanada da Sassudaki eleman olur
Stopere de birisi kiralanır eylüle yakın takım bulamayan
Bunlar açıklama yapınca kendi ceplerinden para ödüyorlar diye bir daha açıklama yapmaya korkan insanlar kendi cebinden oyuncu getirirler mi hiç? Anca Galatasaray'ın paralarını cuestalara jelertlere saçarlar. Kendi paraları değil sonuçta bol keseden harca hesap soran yok.Bişey diyeceğim, geçmişinde ş.urfa yöneticiliği yapmış yönetimdeki herifler o forveti parasını cebinden verip alıp getiremiyorsa ve sonra da kiralamıyorsak o iki herif hain olarak adlandırılıp ihraç edilmeli.
O olayda ayrı komedi bu arada hem 1,5 aydır hazırlanıyoruz diyor hem daha yetki kimde o belli değilDaha yetki kimde belli değil o mu ben mi diye taze açıklama yaptı Kavukçu, kısacası bizden bir halt olmaz yine, şansa bala gideceğiz

Şu anki hale göre daha iyi değil bu kadroBöyle yine iyi kurtarırız ağabey yaw
Lunin
Boey-Davinson-Abdülkerim-Eren
Lucas-Lemina
Yunus-Sara-Baumgartner
Morata
Barış gider, Osi'yi ise alamayız diye düşünüyorum
Adam 6 aydır sakat ne olmasını bekliyorsunuzBen mi yanlış görüyorum
Yine şişmiş gibi sanki
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi