Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kadar iyi bir futbolcunun en verimli çağında 3 senesini Arabistan'da geçirecek olması futbolseverler için çok üzücü

Paranın gözü kör olsun

araplara giderse daha az üzülürüm şahsen ama bizim verdiğimize yakın paraya avrupa yapsa daha çok koyardı

Geçen sezon da Al Ahli sezon başına 40 vermişti zaten hatta 4 yıllıktı sanırım. Napoli ile son anda anlaşamadılar ve İvan Toney'i aldılar.

Arabistan'a bize gelmeden önce gitme durumu vardı, şimdi hiç şaşırtmaz.

Bende enseledim şuan SD nin haberi yasak değilmi olum osimhen e yıllik 45 oranın haberiymiş :asd:
O herif götürmek için can atıyor yaw. İngiltere haberlerini ben taşıyıp kimse maaş veremiyor derken ManU haberi yaptı; sonra Juve haberi yaptı; onu da bıraktı Arap haberine tutundu. ANK dedi zaten 30 teklif etmişler; 45 istemiş diye. 20 brütü de Kavukçu orada kazandığının bir tık fazlasını vereceğiz diye röp vermişti.

Arabistanin o leş sıcağinda ikliminde sahasında vs top oynanmaz gittiğinde kendi de görecek bu arada o paraya oynanır ne olacak diye gidiyor herkes de sonra goruyor olmadığını.

Bu arada Kavukçu Arap’lardan, Avrupa’dan teklif toplayıp bize gelecek dedi. Araplar 45 verdiyse mesela 20 verin kalayım diyecek; 30 verdiyse 12’ye ok olur gibi bir şey söyleyecekmiş. Avrupa 12 verirse elveda zaten. Kalmak istemiyorsa yüksek bir şey ister. Benim anladığım bizim net 15 düşündüğümüz; geçen çıkan bonservis karından pay falan belki olabilir. Bu arada Araplar veriyorum diyip sonra bunların denetim sisteminden onay çıkmazsa iptal de olabilir. İlk seneki gibi doğrudan alamıyorlar herkesi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt