Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 16.886
- 14.793
- 2.623
Bu kadar iyi bir futbolcunun en verimli çağında 3 senesini Arabistan'da geçirecek olması futbolseverler için çok üzücü
Paranın gözü kör olsun
Paranın gözü kör olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gs’den 60 milyon €’yu kabul ederim yaw. O kadar para görmediğim için bir noktadan sonra paranın farkı yok bana.Hanginiz kabul etmez abi 3 yillik 135’i
Kabul etmeyen bu hayatta olgunlasamamistir zaten
Maks 20 veririz üstadGs’den 60 milyon €’yu kabul ederim yaw. O kadar para görmediğim için bir noktadan sonra paranın farkı yok bana.
Bidaki sefer ceza @Oral SeverHoliganin haberlerini paylaşmış.
Ferhat koc fena enseliyor son günlerde
Abi Al Hilal’in 3 yıllık maaş ile bizim tek yıllık maaşı niye kıyaslıyorsun. 3 yıl 60 vermişiz işte; net yıllık 15. Biraz da çizi reklamından alırMaks 20 veririz üstad
Bende enseledim şuan SD nin haberi yasak değilmi olum osimhen e yıllik 45 oranın haberiymişFerhat koc fena enseliyor son günlerde

Bende enseledim şuan SD nin haberi yasak değilmi olum osimhen e yıllik 45 oranın haberiymiş![]()
Sen bana para ver Motz yurt dışında yasiyorsun lapara ver
O herif götürmek için can atıyor yaw. İngiltere haberlerini ben taşıyıp kimse maaş veremiyor derken ManU haberi yaptı; sonra Juve haberi yaptı; onu da bıraktı Arap haberine tutundu. ANK dedi zaten 30 teklif etmişler; 45 istemiş diye. 20 brütü de Kavukçu orada kazandığının bir tık fazlasını vereceğiz diye röp vermişti.Bende enseledim şuan SD nin haberi yasak değilmi olum osimhen e yıllik 45 oranın haberiymiş![]()
15 milyon neyine yetmiyor Osi nasıl bi yaşam kalitesi istiyorsun
Hanginiz kabul etmez abi 3 yillik 135’i
Kabul etmeyen bu hayatta olgunlasamamistir zaten