Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1747945253465.webp

45 milyon çok para olmasına rağmen avrupa yapmalıydı burada kalmıyorsa bile. Paraya tercih edilmek Chelsea, Arsenal'e, PSG vs tercih edilmekten daha üzücü bir durum açıkcası.

Normal bir para degil yahu adam kariyeri boyunca kazanamayacagi parayi alacak hani yillik 20 falan olsa 10a avrupada kalsin derim de 40 milyondan bahsediyorlar 4 kati

Osimhen'in gitmesi hayırlı olacak kim ne derse desin. Dünyada hiçbir klüp Osimhen-İcardi-Morata lüksüne giremez. Kafadan 30m kemiksiz maaşları var sadece.

Icardi Arabistan’a gitse 1 ayda sınır dışı edilirdi. Avrupa’dan da isteyen kimse yoktu o maliyetle.

Kendinizi tatmin etmeye devam edin Icardi çok seviyor Osi sallamıyor kolpalarıyla.

Kiralık olduğu yerde kendini yırtarak en zor dönemlerde diri kalmasa bu sene fener galibiyetlerini de şampiyonluğu da rüyanıza görürdünüz.
Alemci neymarın gittiği yere herkes gider. İcardi de istese gider parayı cukkalar dönerdi neymar gibi ki wanda zaten türkiye'de de durmuyordu . İcardi öyle gece kulübü müptelası bir tip de değil

Transfer düşünmek istiyorum aklıma Kavukçu'nun ben mi İbrahim Bey mi sözü geliyor tüm umudum sönüyor. Böyle şansa.

Şimdi biz dursun başkanın keyfini mi bekliyoruz? Yeni transfer komitesi ve tek sorumlusunu açıklayacak diye.

Elin arabı transfer görüşmelerine bile başladı. Biz de bekleyelim, bakalım.

Sanki geçen senelerden daha kötü bir transfer dönemi geçirecekmişiz gibi hissediyorum.

Alemci neymarın gittiği yere herkes gider. İcardi'de istese gider parayı cukkalar dönerdi neymar gibi ki wanda zaten türkiye'de de durmuyordu . İcardi öyle gece kulübü müptelası bir tip de değil
Alemcilikle ne alakası var Arabistan alemcilere gayet uygun bir yer, otellerin üst katlarında hiçbir yerde olmayan ortamlar var. Mevzu gözönünde yaşamak birşeyleri.

Wanda gibi bir kadın hayatında olan birisi orada yaşayamaz, beraber çektikleri klip yayınlansa ertesi gün kovulurdu.

Herşeyi geçtim yaşayamaz orada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt