- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.378
- 5.998
Fotoğraflar devasa olmuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ellerin dert gormesin yaninda olaydim suan beraber bir puro yakardik.Bugün panele girmiş bulundum saat 24 olmadan 3-5 kişiye daha saplarım muht
Ben katıldan izlerim de. Taraftar kitlemiz büyük, bein üyeliği ve katıl üyeliği olmayan milyonlarca gs li var bu ülkede. Üç kuruş için bu insanları mahrum bırakmasınlar, herşey para değilYayıncı kurulus verir zaten yav beinde izleriz
Diğer spor kanallarida yayinlar muhtemelenBen katıldan izlerim de. Taraftar kitlemiz büyük, bein üyeliği ve katıl üyeliği olmayan milyonlarca gs li var bu ülkede. Üç kuruş için bu insanları mahrum bırakmasınlar, herşey para değil
45 milyon çok para olmasına rağmen avrupa yapmalıydı burada kalmıyorsa bile. Paraya tercih edilmek Chelsea, Arsenal'e, PSG vs tercih edilmekten daha üzücü bir durum açıkcası.
Alemci neymarın gittiği yere herkes gider. İcardi de istese gider parayı cukkalar dönerdi neymar gibi ki wanda zaten türkiye'de de durmuyordu . İcardi öyle gece kulübü müptelası bir tip de değilIcardi Arabistan’a gitse 1 ayda sınır dışı edilirdi. Avrupa’dan da isteyen kimse yoktu o maliyetle.
Kendinizi tatmin etmeye devam edin Icardi çok seviyor Osi sallamıyor kolpalarıyla.
Kiralık olduğu yerde kendini yırtarak en zor dönemlerde diri kalmasa bu sene fener galibiyetlerini de şampiyonluğu da rüyanıza görürdünüz.
Transfer düşünmek istiyorum aklıma Kavukçu'nun ben mi İbrahim Bey mi sözü geliyor tüm umudum sönüyor. Böyle şansa.
Alemcilikle ne alakası var Arabistan alemcilere gayet uygun bir yer, otellerin üst katlarında hiçbir yerde olmayan ortamlar var. Mevzu gözönünde yaşamak birşeyleri.Alemci neymarın gittiği yere herkes gider. İcardi'de istese gider parayı cukkalar dönerdi neymar gibi ki wanda zaten türkiye'de de durmuyordu . İcardi öyle gece kulübü müptelası bir tip de değil