Hasan Çam
Ulubatlı Souness
- 4 Ağustos 2019
- 34.394
- 49.318
- 3.018
Al Hilal’den teklif var ama Osi gitmek istiyor kısmı yalan dediNE DEDI
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Al Hilal’den teklif var ama Osi gitmek istiyor kısmı yalan dediNE DEDI
Kabul etmem Galatasaray’da futbolcu olup bu kadar sevilsem kabul etmem hani belki Allah’a şükür yaşadığımız coğrafya da insanı şartların biraz daha iyi olmasından kaynaklı da olabilir tabi bu durumHanginiz kabul etmez abi 3 yillik 135’i
Kabul etmeyen bu hayatta olgunlasamamistir zaten
@Oğuzhan Sesko Recep sana saplamamı istiyor ne diyorsunarabistana gitmeyecekse bizde kalır
Arkamdan iş çeviren önümden yesin.@Oğuzhan Sesko Recep sana saplamamı istiyor ne diyorsun
arabistana gitmeyecekse bizde kalır
Yok lan saplayayım mı saplamayayım mı diye sordumArkamdan iş çeviren önümden yesin.
her yazılana inanıyorsunArkamdan iş çeviren önümden yesin.
en etkisiz denilen 0-0 biten derbide bile marsta dahi olsa verilecek 2 penaltısı verilmedi. duble ile bitirebilirdi orayı da.Görüşelim
Ben bunu Kadıköy'de 0-0 biten derbiden sonra da dedim, o günden sonra tek bir derbide etkisi olmadı, görücez bundan sonra da olup olmayacağını. Az biraz fizikli adam eziyordu ikinci senesinde.
Kimin bacağı kimin neresinde belli degil
Penaltı okay da Djiku'nun mallığı, Emirhan'ın bile boğazını sıkan bir herifen etkisiz denilen 0-0 biten derbide bile marsta dahi olsa verilecek 2 penaltısı verilmedi. duble ile bitirebilirdi orayı da.
ben genelde geyikteyim yaw. icardi'yi severiz. toplarsa ligin içinden yine geçer zaten. toplamazsa da güle güle deriz. ne yapalım şimdi şimdiden? :d
Tamamen gs sevgisinden veya tamamen o ülkeye gitmek istememesinden kaynaklı değildi bence kararı. Burada mutluydu ve çok seviliyordu o yüzden gitmek istemedi benceNeymar sakatlandı, bağ kopardı sözleşme feshedemezlerdi. Icardi bizdeki gibi Arjantin falan yaptığı an feshederlerdi sözleşmesini, herkes bu ortamı vermez. Wandayla Ronaldo'nun karısı arasında dünyalar kadar fark var.
Neyse istese giderdi ama Galatasaray sevgisinden gitmedi 100 milyon euroyu elinin tersiyle ittiye inanıyorsan zaten diyebileceğim çok bir şey yok.
Oyewusi bile daha iyiBanza nasil olur
Neden futbol recepOyewusi bile daha iyi
banza bizim macta hayalet gibiydiNeden futbol recep