Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GYk7a5xXsAEUUOR

arabistana gitmeyecekse bizde kalır

Hanginiz kabul etmez abi 3 yillik 135’i

Kabul etmeyen bu hayatta olgunlasamamistir zaten
Kabul etmem Galatasaray’da futbolcu olup bu kadar sevilsem kabul etmem hani belki Allah’a şükür yaşadığımız coğrafya da insanı şartların biraz daha iyi olmasından kaynaklı da olabilir tabi bu durum

Görüşelim

Ben bunu Kadıköy'de 0-0 biten derbiden sonra da dedim, o günden sonra tek bir derbide etkisi olmadı, görücez bundan sonra da olup olmayacağını. Az biraz fizikli adam eziyordu ikinci senesinde.
en etkisiz denilen 0-0 biten derbide bile marsta dahi olsa verilecek 2 penaltısı verilmedi. duble ile bitirebilirdi orayı da.

ben genelde geyikteyim yaw. icardi'yi severiz. toplarsa ligin içinden yine geçer zaten. toplamazsa da güle güle deriz. ne yapalım şimdi şimdiden? :d

Erinç yine hatipin köpekliğini yapmış programında

Galatasaray düşmanı köpek bunlar!!!!

en etkisiz denilen 0-0 biten derbide bile marsta dahi olsa verilecek 2 penaltısı verilmedi. duble ile bitirebilirdi orayı da.

ben genelde geyikteyim yaw. icardi'yi severiz. toplarsa ligin içinden yine geçer zaten. toplamazsa da güle güle deriz. ne yapalım şimdi şimdiden? :d
Penaltı okay da Djiku'nun mallığı, Emirhan'ın bile boğazını sıkan bir herif

Fizikli stoperlere karşı kaldıramıyor ikili mücadeleyi

Topsuz oyun, oyun zekası ve bitiricilik de sert maçlarda yetmiyor

erinç kim ya? tepki olarak sormuyorum. tanımıyorum herifoğlunu

Neymar sakatlandı, bağ kopardı sözleşme feshedemezlerdi. Icardi bizdeki gibi Arjantin falan yaptığı an feshederlerdi sözleşmesini, herkes bu ortamı vermez. Wandayla Ronaldo'nun karısı arasında dünyalar kadar fark var.

Neyse istese giderdi ama Galatasaray sevgisinden gitmedi 100 milyon euroyu elinin tersiyle ittiye inanıyorsan zaten diyebileceğim çok bir şey yok.
Tamamen gs sevgisinden veya tamamen o ülkeye gitmek istememesinden kaynaklı değildi bence kararı. Burada mutluydu ve çok seviliyordu o yüzden gitmek istemedi bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt