Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Iyi ki bir daha Ilkay haberleri gormeyecegiz, en azindan transfer dunyasinda bir gelisme oldu diyebiliriz. 😄

Bu sene transfer için kritik sene.

Takımın omurgası yenilenecek.

Muslera , Osimhen, Mertens , BAY gidip Apo yedeğe düşerse. İcardi’nin de durumu malum. Cuesta , Jelert , Morata , Frankowski, Demirbay ve Berkan da ayrılacaktır.

Torreira’nın kafayı kaldırıp Boca Juniors hayallerini ertelediği iyi oldu.

Kadro kurarken Cuesta vari yapılacak saçmalıklar direkt 13.lük sezonuna götürür sizi. Son haftalara menajer kucaklarına kalmamak lazım.

Muslera
Kaan Nelsson Abdülkerim Köhn
Torreira Berkan
Ziyech Mertens Kerem
Icardi

Muslera
Dubois Sanchez Abdülkerim Köhn
Torreira Kerem
Ziyech Mertens Baris
Icardi​

Üstte Besiktas'tan 5 yiyen kadromuz, alttaki 1. hafta Hatayspor maci kadromuz.

Sezon sonunda hep istikrarli kadro düzenini bulsak da bizim en büyük problemimiz ve Ocak-Subat arasi patlamamiza sebep olan kadro planlamasindaki hatalar ve beceriksizliklerdir.

Sezonu acan ve bitiren 11'e bakin. Takimin yarisi degismis. Dubois ve Köhn ile sezonu acmisiz, orta sahada Berkan ve Demirbay baslamis.
Su kadroyla devam etsek Fener'in 10 puan gerisinde bitirirdik.

Özellikle bizim yöneticileri rahat birakmaya hic gelmiyor. Sosyal medya baskisi olmasa ve Süper Kupa'da 5 yemesek bunlar dogru dürüst bir sey yapmadan sezonu cöpe atabilirdi.

Barış 30
Köhn 3.5
Cuesta 3.5
Jelert 11

Şurdan 47-48 çıkarır mıyız acaba. Jelert geldiği paraya gidecek diyorlar.

Üstüne satarsan Frankowski’den falan da alırsın bişeyler.

Gurmeler bilir ki sezon basinda yine kiradan dönen antin kuntin adamlar denemeye alinir ve kampin en isteklisi Kazimcan, Halil falan bomba gibi geliyor denilir. Bizim bu cendereye düsmeden hemen 2-3 adam indirtmemiz lazim.

Lemina ve Torreira dönen toplarin hepsini topluyor ve atak sürekliligi sagliyor. Defansin arasinda zaman bulunmasi onun cakili 3. stoper gibi oynadigini göstermez. Tamamen arkada oynarsa dribbling yapamaz. Sanchez ileri ciktigi zaman genelde geride duruyor.

Lemina'yi geri atip öne bir DOS daha atacagimizi zannetmiyorum.
Şu an ki takım da 4-3-3 görünümlü olsa da rakibe göre şekil değiştirip duruyor. Lemina uzun zamandır stoper gibi Davinson ve Apo'nun açıklarını kapatıyor. İlk topları alıyor. Eğer rakip basmıyorsa öne de gidiyor. Standart bir 6'dan ziyade oyundaki denge merkezi. 2 tane savruk stoperimiz olduğu için Lemina'yı saha içindeki yedek stoper gibi kullanıyor Okan Buruk. Zaten takımdaki bütün savunma zaaflarının örtülmesinin sebebi de bu. Kağıt üzerinde 4-3-3 yazılsa da 3-1-6 diziliyoruz sahaya biz.

Alınacak oyuncular da bu esneklikte oyuncular olursa kağıt üstü dizilişlerin bir önemi kalmıyor. Örnek olarak pozisyonuna göre Alaba sana stoperlik de yapar beklik de yapar. Keza Correa, pozisyonuna göre 10 numaralık da yapar, kanat işleri de yapar. Çok yönlü oyuncular taktiksel zenginlik getiriyor takıma.

Yenikapaya 10larca kez reyisi görmek için gitmiştim bu sefer ekibimizi görmek için gideceğim.

cuesta, jelert, sallai, kutucu, kronik jakops, frankowski, morata bana göre karavana.. eren, taraftar zoruyla lemina, kiralık osimhen seneyi kurtardı..

Bazı üyelerin transfer nöbeti sebebiyle aktifliklerinde ve mesaj sayısında artış gözlemlenmiştir

Şimdi bunların galatasaraylılığıyla benim ki 1 mi

cuesta, jelert, sallai, kutucu, kronik jakops, frankowski, morata bana göre karavana.. eren, taraftar zoruyla lemina, kiralık osimhen seneyi kurtardı..
Morata bu liste disinda olur herhalde. Sallai de oyle cunku rotasyonda faydasini gosterdi. Jakobs iyi oyuncu zaten oynadiginda bunu gosteriyor ama iste sakatlik mevzusu problem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt