- 16 Haziran 2010
- 204.020
- 156.081
- 6.838
Iyi ki bir daha Ilkay haberleri gormeyecegiz, en azindan transfer dunyasinda bir gelisme oldu diyebiliriz. 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herhalde, en az 1 milyon kisi bekleniyormus.valilikten izin mi istiyeceğiz bir de
Şu an ki takım da 4-3-3 görünümlü olsa da rakibe göre şekil değiştirip duruyor. Lemina uzun zamandır stoper gibi Davinson ve Apo'nun açıklarını kapatıyor. İlk topları alıyor. Eğer rakip basmıyorsa öne de gidiyor. Standart bir 6'dan ziyade oyundaki denge merkezi. 2 tane savruk stoperimiz olduğu için Lemina'yı saha içindeki yedek stoper gibi kullanıyor Okan Buruk. Zaten takımdaki bütün savunma zaaflarının örtülmesinin sebebi de bu. Kağıt üzerinde 4-3-3 yazılsa da 3-1-6 diziliyoruz sahaya biz.Lemina ve Torreira dönen toplarin hepsini topluyor ve atak sürekliligi sagliyor. Defansin arasinda zaman bulunmasi onun cakili 3. stoper gibi oynadigini göstermez. Tamamen arkada oynarsa dribbling yapamaz. Sanchez ileri ciktigi zaman genelde geride duruyor.
Lemina'yi geri atip öne bir DOS daha atacagimizi zannetmiyorum.
Anayasa 34.maddeHerhalde, en az 1 milyon kisi bekleniyormus.
Gökenim tırının istepnesi olayım22 sayfa olmuş, yönetim istifa
Bu pazarBu pazarmi yoksa lig bitttikten sonra mi?
Morata bu liste disinda olur herhalde. Sallai de oyle cunku rotasyonda faydasini gosterdi. Jakobs iyi oyuncu zaten oynadiginda bunu gosteriyor ama iste sakatlik mevzusu problem.cuesta, jelert, sallai, kutucu, kronik jakops, frankowski, morata bana göre karavana.. eren, taraftar zoruyla lemina, kiralık osimhen seneyi kurtardı..