Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GrS-5XEWUAAyC--
D.Zagreb (D)
Olympiakos / Marsilya
Union SG (D)
Celtic /Kopenhag/Kızılyıldız
M.United (D)
Inter
Benfica
E.Frankfurt/ C.Brugge (D)

Bazı üyelerin transfer nöbeti sebebiyle aktifliklerinde ve mesaj sayısında artış gözlemlenmiştir

Şimdi bunların galatasaraylılığıyla benim ki 1 mi
Onlar hep oyle ya, simdi goze alisik olmayan isimler gormeye baslarsin taa ki transfer donemi kapanana kadar, sonra tekrar bir 6 ay kayboluyorlar.

Bunlara transfer sapigi diyoruz biz.

Morata bu liste disinda olur herhalde. Sallai de oyle cunku rotasyonda faydasini gosterdi. Jakobs iyi oyuncu zaten oynadiginda bunu gosteriyor ama iste sakatlik mevzusu problem.
morataya ben pozisyon bulamıyorum bir de ağır geliyor bana. sallai fark ortaya koymuyor.. adam eksiltme yok sürekli topa basıyor.. jakops zaten iyi ama sahada değil dolayısıyla süreklilik yok işe yaramıyor.

Torba isinin avantaji fisktur uzerinde mi var bir tek? Yoksa hepsinden 2 ser takim cekecegiz eyvallahta.

Ikinci torbadan valla - frankfurt/benfica/villareal/juve den 2 si lezzetli olur- ic saha macinda ekstra puan icin, belki dep beraberlik ile +4. 3 ve 4 kuralarinda sansa ihtiyacimiz olacak.tuzak takim cok var orada

Osimhensiz hiç bir kadro keyif vermiyor

Büyük güç kaybı olacak maalesef takımı sırtlayan adam gidiyor

@Sergen Zeren

Sergenim koçum hoşgeldin

Senin de emeğin büyük bu şampiyonlukta

Yaptığını kimse yapmazdı helal lan sana

Hepimiz bir OF hesabi acsak Osimhen'in parasini yine cikaramayiz

Osimhen'in alindigi bir senaryoda ekonomik olarak diger pozisyonlar icin minimum harcama plani dahilinde liste yapsak:

Boscagli - free
Leroy Sane - free
Alex Meret - free
Semedo - free
Angel Gomes - free
Pasalic - free

Acayip şanslıyız hA

2 sezon icardi ortalığı dağıttı

Tam sakatlandı osi geldi o dağıttı

Şimdi o gidiyor icardi iyileşiyor tekrar o dağıtacak

Sonraki sene de icardi gider osi gelir o da tekrar dağıtır

Döngüye bak

Tyrick Mitchell'de serbest kaliyormus acaba onu kim aliyor?

Takımımızın çimentoları harçları ayrılıyor..

Muslera..Mertens..

Yerlerini transferle kapatırız diyenler Galatasaray'ın başarılarını anlamayanlardır..

Bi Muslera bulabilmek o kadar zor ki.. gelecek takımı sahiplenecek gitme gibi birşeyi aklından geçirmeyecek

İşin açıkcası çok zor günlerin başlangıcındayız daha kimseler bunun farkında değil

Muslera nın birden ayrılması yerine ona kaleci antrenörlüğü falan teklif edilmeli.. o bağ kopmamalı..

Kaleye Berke yi alırsın.. Muslera onu yetiştirir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt