Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biraz daha Turk oyuncu lazim kadroda, Zeki Celik + Hoffenheim'deki orta saha nasil olur?

@Murat Saylak
Umut Tohumcu sakatliktan yeni cikti, fazla performans verisi yok bu sene icin. Genel olarak top teknigi iyi ve oyun görüsü fena degil.

Yurt icinde yetismemesine ragmen Demirbay'i elden cikarip onu alabiliriz gelmek isterse.

DOS degil ama Salih Özcan / Yunus Emre Konak / Dogucan Haspolat gibi bir profil degil

önündeki adam kurtuaydı.
Isterse uzayli olsun :D , buradaki kriter aslinda bize oynayan -yani birinci kaleci- olarak transfer edilmesi olmali. Kimsenin yedegini almam kolay kolay bundan onceki iyi kalecilerimiz hep baska bir takimda oynayarak geldi onu demek istiyorum.

1 yerli 1 yabancı bek her tarafta olsun diye senelerdir şurada yırtınıyorum. Elmalı, Çelik, Jakobs ve sağ bek çok iyi olur. Şunu yapalım artık

Premier Lig’de bu sezon sözleşmesi sona eren futbolcular (The Athletic)

Afbeelding

Tüm camiamızın, 16 yıldır üyesi olduğum bu güzide forumdaki tüm kardeşlerimin 25. şampiyonluğunu can-ı gönülden kutluyorum..

Yedik, içtik, eğlendik bitti.. Hedef 26...

Yeni Cuesta lar, Jelert ler istemiyoruz..

3bin lira verdiğin formada yıldızların makine işlemesi olmasını tercih ederdim.

Yenikapı kesinleşti mi?
Haluk'un anlattığına göre oluyor gibi. Daha önce görüşmeler olmuş ama resmi olarak yazışmalar bu gün başlamış. Orayı taraftar zone alanı yapılacak festival, panayır gibi o gün gün boyu etkinlik alanı olacaklarmış. Akşamda ışık şovlar ve diğer şovlar olacakmış futbolcularda akşam gelecekmiş.

Taraftara çok iş düşüyor Lemina transferinde en yüksek pay sahibi taraftardır ismi çıkan veya çıkacak isimlere taraftarımız yön verebilir Galatasaray taraftarının artık bu gücü var

Yunus Emre Konak, Zeki Çelik ekstra önemli birisi orta saha rotasyonuna ki Berkan ve Kerem D gidiyor diyorlar kesin lazım bir Türk ve burada TR yetişme olması önemli Avrupa'da elimizi güçlendirmek için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt