Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abisi Taulant Xhaka’nın Basel’e veda maçında konuşan Granit Xhaka: “Bir Xhaka ayrılıyor ama diğeri yakında burada olacak.”

Basel'e gidiyormus.

1748115158701.webp

Geniş kadro işine girersek çuvallarız. Hangi iyi takımın geniş kadrosu var? Napoli 13-14 adam ile oynadı koca sezonu. İnter bile geniş durmasına rağmen 17-18 oyuncu ile döndü. Diğer CL finalisti PSG'de 16-17 oyuncu var.

Bu sezon işler iyi gitmedi ve aslında eğrisi doğrusuna denk gelerek sene başı dar kadro yaptık o sayede başlangıçtan itibaren faydasını gördük, Yunus'u kazandık.

Bizimkiler hem bizim için hem de kuşlara çakmak için çer çöp listesi hazırlıyor olsa gerek. Zor iş.

İbrahim Hatipoğlu GSYİAD oylarıyla tehdit ediyordur Dursun'u. O yüzden gönderemiyordur. Hiç gözüm tutmuyor o herifi. Transferlerin önüne taş koymasa bari.

Sen ve bir kaç kişinin beğendiği gibi beğenmiyorum o herifi ama alınabilir, über bir adam değil, 15-20 bandına falan.

Rafine bir bilgi bu herifi Marcao’nun bize geldiği takımdan 2 m euroya almıştı Lille

ben sadece fener ve dortmund maçlarında izledim ve özellikle önde oynayan ve kapatan bir takım için baya iyi gelmişti

abdülkerimden daha çevik ve temiz oyuncu görünümü vermişti

mesela pavlovic muhtemelen ikili mücalesi daha iyi ama daha hantal geldi bana

ama ikisini de dediğim gibi 5 maç izlemedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt