- 16 Haziran 2010
- 204.326
- 156.491
- 6.838
Kanat veya hucumcu biri olur, kaleye buyuk yildiz zor hatta imkansiz bile diyebiliriz.Kanat ve hücumcu orta saha veya kaleciye yıldız isim getireceklerini düşünüyorum. Osimhen işi olmazsa tabi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kanat veya hucumcu biri olur, kaleye buyuk yildiz zor hatta imkansiz bile diyebiliriz.Kanat ve hücumcu orta saha veya kaleciye yıldız isim getireceklerini düşünüyorum. Osimhen işi olmazsa tabi.
Dimitri yeşil soğandan sonra turp yemeye başladı.Saneden sonra osimhenin haberi olmasin bu?
Belli olmaz bir bakmışsın Chevalier büyük bir takım yapar bize bir fırsat çıkar.Kanat veya hucumcu biri olur, kaleye buyuk yildiz zor hatta imkansiz bile diyebiliriz.
Alıcaz , sen yoksunSane ye aliyoz ha
Abisi Taulant Xhaka’nın Basel’e veda maçında konuşan Granit Xhaka: “Bir Xhaka ayrılıyor ama diğeri yakında burada olacak.”
Basel'e gidiyormus.
Abisi Taulant Xhaka’nın Basel’e veda maçında konuşan Granit Xhaka: “Bir Xhaka ayrılıyor ama diğeri yakında burada olacak.”
Basel'e gidiyormus.
Onu bilemem, acaba bu yaz mi gidiyor bidaki sene mi orasi belli degil.Basel ne maaş verecek de oraya gidecek
Görüştüğü takımlardan 6+ maaş istiyomuş min
Bu kadar Yapay Zeka da fazla ama reis yav
Sen ve bir kaç kişinin beğendiği gibi beğenmiyorum o herifi ama alınabilir, über bir adam değil, 15-20 bandına falan.
Rafine bir bilgi bu herifi Marcao’nun bize geldiği takımdan 2 m euroya almıştı Lille
Bu gsyiad haddini aşmaya başladı. Buradan futbol takımına yönetici sokulmamalı artıkİbrahim Hatipoğlu GSYİAD oylarıyla tehdit ediyordur Dursun'u. O yüzden gönderemiyordur. Hiç gözüm tutmuyor o herifi. Transferlerin önüne taş koymasa bari.