Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
- 22 Kasım 2021
- 30.300
- 22.942
- 1.433
GSYİAD resmen Galatasaray üzerinden para kazanmak isteyenler derneği olmuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
griliş ilk tercihim ama şu herif ii olur bize
Kaleci olarak direkt bulunduğu ligin büyük takımında forma giymiş büyük takımda oynamayı bilen bir kaleci gelmeyecekse Bulki falan kadar Günay’da oynuyor zaten.
Lunin de olmaz hiçbir zaman büyük takımın as kalecisi olamamış.
Olympiakos forması giydiği için maliyeti daha ucuz olur , büyük takımda aslan gibi performans veriyor + Avrupa karnesi de iyi. Yaşına rağmen olgun da.
İYİ BİR KALECİ ANTRENÖRÜ İLE - Muslera yıllardır Fadıl’ı göndertmiyor - çok daha güzel bir hikayesi de olabilir.
Twitterda bizim için Mallorca’nın kalecisinin adını gördüm ne alaka?
Uzatanın biz olduğumuz ne malumKonu taninirligi degil. Istiyorsan ciddiysen teklifini sunacaksin 1 hafta sure vereceksin cevabini ver diyeceksin, Ilgiliendigimiz 1 aydir belli zaten. Febenin bu transfere girmeme imkani yok bukadar uzatirsan
CL veremez ama.Sane TR'ye düşerse FB istediği parayı verir, hatta biz ne verdiysek fazlasını verir.
Ne kadar umurunda olur, onu bilemeyiz işte.CL veremez ama.
Olmasa sadece para olsa zaten TR'ye gelmez Arabistan'a gider.Ne kadar umurunda olur, onu bilemeyiz işte.
Arabistan her oyuncuya uymuyor, TR'nin olayı zaten hem Avrupa'da olması hem paranın iyi olması. Ben Bayern ile anlaşacağını düşünüyorum zaten hala.Olmasa sadece para olsa zaten TR'ye gelmez Arabistan'a gider.
sence yönetim bu sene hangi mevkiyi açık bırakacak?Ben daha buraya gelemedim kafa olarak.
Aklimda hep 89 tane dernek gezisi
Everette sampiyonluk kupasi
Misirda piramit tepesinde sampiyonluk gibi seyler geliyor gozumun onune surekli
Icimden bi ses bu kadar maliyete girmeyeleim, kaleyi gunay + berke(ornek veriyorum) olarak gecelim. O butceyi diger yerlere kullanalim fikri olusabilir.sence yönetim bu sene hangi mevkiyi açık bırakacak?