Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GSYİAD resmen Galatasaray üzerinden para kazanmak isteyenler derneği olmuş

bilal bayezit gibi bi nöbet

Muslera
Sallai Davinson Apo Eren
Lemina Nzonzi Seri
Sane Osimhen Leao

Kaleci olarak direkt bulunduğu ligin büyük takımında forma giymiş büyük takımda oynamayı bilen bir kaleci gelmeyecekse Bulki falan kadar Günay’da oynuyor zaten.

Lunin de olmaz hiçbir zaman büyük takımın as kalecisi olamamış.

Olympiakos forması giydiği için maliyeti daha ucuz olur , büyük takımda aslan gibi performans veriyor + Avrupa karnesi de iyi. Yaşına rağmen olgun da.

İYİ BİR KALECİ ANTRENÖRÜ İLE - Muslera yıllardır Fadıl’ı göndertmiyor - çok daha güzel bir hikayesi de olabilir.

Satmıyormuş bunu kulübü. Oly'nin başkanı aynı zamanda Forrest'in sahibi yani para sorunları falanda yok seneye de CL'deler sanırım.

Soyunma odasının keyif derecesini üst düzeyde tutacak topçular almalıyız keyif katsayısı çok düşecek yazın

Konu taninirligi degil. Istiyorsan ciddiysen teklifini sunacaksin 1 hafta sure vereceksin cevabini ver diyeceksin, Ilgiliendigimiz 1 aydir belli zaten. Febenin bu transfere girmeme imkani yok bukadar uzatirsan
Uzatanın biz olduğumuz ne malum

Sane'ye beklentileri sorulmuştur o beklentilere denk gelecek ya da bi tık altında bir teklif yapılmıştır

Adam belli ki tüm teklifleri görmeyi bekliyor. Bence Bayern'de kalacak koparabildiği kadar para koparmaya çalışıyor onlardan işte. Bayern de Wirtz'i kaptırmışken biraz gevşeyip verebilir o parayı

Yönetime bu sene baskı yapmalıyız. Ben söyliyim. Elimizde ciddi bir imkan var. Hem başarı hemde rakibini bitirmek için. Yönetim şuan farkında mı bilmiyorum ama fener bu sene istediğimiz tüm oyunculara salça olcak. Sırf fiyat arttırmak için. Bizimse elimizde harika bir koz var. Şampiyonlar ligi. Bu sayede bir çok oyuncunun gelme ihtimali artıyor. Eğer transferi erkenden bitirip feneri kendi tuzağına düşürürsek büyük sekte vurmuş oluruz onlara.Biz onların istediği oyunculara musallat olur fiyat arttırırız budefa. . Bazı İlgilendikleri oyuncuların transfer olmamasına, olanında yüksek meblağ ile girmesine sebep oluruz. Şuan fener bunu bize yapmaya çalişacak bu çok aşikar. Oshimene bile teklif yapıyolar. Amaç belli. Çözümde belli. Umarım yönetim uyumazda elini çabuk tutar.

Simdi her sey genel anlamda harika neseli ortam gibi gozuksede cok sorunlu bir sezonda gecirme ihtimalimiz var. Sebebi yonetim (baskani tek tutmuyorum, tum yonetim).

Aklima su geliyor:
Sane teklifi dogruysa(diyelim ki dogru) o mas butcesini acmak isin Osi kesin gidiyor demektir. Hem icardi hem osi hem baska bir isim 40lara dayanacak maas butce gucumuz bence yok.

Haliyle ya yonetim belli etmesede secimde 3 sene (belki 4 ) sampiyonluk olsa bile secimi kazanamayabilirim havasi sezmis ise bol keseden takilacaklar, 4 yillik surelerinin sonunca bir cuval incir berbat olmus olacak."gelecekler dusunsun" gibisinden.

Ya da sportif ile baskan arasinda sikintili durum var gormedigimiz, florya sureci hakkinda gene bilgilendirme yok(medyada sikinti var dendi yalanlama yok). Bb konusu "kisa surede cikacagiz bir kac aya" deneli 2 yil oldu.

Ben transferlerden cok yonetimden endiseliyim. Hatipoglu basta olmak uzere. 3 sezondur sampiyon olunuyor ve bu her konuyu her sene ortup gizliyor gibi.

Transfer donemleri ve yeni sezon yapilanmadinda saha icine gidemiyor aklim, hep yonetime takiliyor.

sence yönetim bu sene hangi mevkiyi açık bırakacak?
Icimden bi ses bu kadar maliyete girmeyeleim, kaleyi gunay + berke(ornek veriyorum) olarak gecelim. O butceyi diger yerlere kullanalim fikri olusabilir.

Bahsi gecen kaleciler hep 15 + maas buterine geliyor sanki cunku.

Burdaki onemli kistas , " ya bosverin CL den parayi aldik mi aldik, zaten kupayi alamayiz , biz ligi koparalim gene hallolur her sey" modu olursa hatipoglu transferlerinden minimum 2 tane goruruz gibi bakiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt