Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Metehan ve Ziyech'le sağ kanat savunması yapmayacaksın. Olur olmaz adamları saçma sağan mevkilerde kullanmak zorunda kaldıkça sonuç değişmez. Kaan ve Berkan 5 dakika bile bekte oynammalı artık. Bu saçmalıkların önünü kesmek için zamanında doğru adamları alacaksın, sağ sol bek ikişer tane mecbur olacak. Ayrıca yurt içinden yetişmiş oyuncu sayımız çok eksik, onu da düzeltmemiz şartFormül belli.
Hoca 3'lü orta saha sistemiyle devam edecek.
Yönetim transferleri son gün yapmayacak geniş listeyi Avrupa'ya yazmalıyız.
Burhan demişken bir tane kendisinin klasik haberlerinden bunu sosyal medyadan görüp paylaşmadıysa bir şey bilmiyorum.Bir de bu Kaya Temel’in ne mal olduğu belli
Hatipoğlu’nun aldırdığı tek adamı kötülemez mesela, Kavukçu aldırınca ise hemen algı yapar.
Yakup bu Burhan, her an yasaklayabilirim
Seni goz doktoruna yollamak lazim.Bu olay Morata 'nın gitmesine vesile olacaksa iyi ki de olmuş, Morata çok ağır bir oyuncu.
dolandırıldık
Kadroya yapsana lan bir tane, koyukMetehan ve Ziyech'le sağ kanat savunması yapmayacaksın. Olur olmaz adamları saçma sağan mevkilerde kullanmak zorunda kaldıkça sonuç değişmez. Kaan ve Berkan 5 dakika bile bekte oynammalı artık. Bu saçmalıkların önünü kesmek için zamanında doğru adamları alacaksın, sağ sol bek ikişer tane mecbur olacak. Ayrıca yurt içinden yetişmiş oyuncu sayımız çok eksik, onu da düzeltmemiz şart
Yasaklasan çok iyi olur bu tür adamların ahmet ercanlardan farkı yok.Bir de bu Kaya Temel’in ne mal olduğu belli
Hatipoğlu’nun aldırdığı tek adamı kötülemez mesela, Kavukçu aldırınca ise hemen algı yapar.
Bir de bu Kaya Temel’in ne mal olduğu belli
Alperim çok nazik bir futbolcu ve bana göre cidden ağır. Gözlerim ferfecir okuyor, bakışlarım yüreğini Bursa çeliği gibi delebilirSeni goz doktoruna yollamak lazim.
Osimhen - Hilal işi yalan diyor daha görüşme bile yokmuş
Burhan demişken bir tane kendisinin klasik haberlerinden bunu sosyal medyadan görüp paylaşmadıysa bir şey bilmiyorum.