Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Formül belli.

Hoca 3'lü orta saha sistemiyle devam edecek.

Yönetim transferleri son gün yapmayacak geniş listeyi Avrupa'ya yazmalıyız.
Metehan ve Ziyech'le sağ kanat savunması yapmayacaksın. Olur olmaz adamları saçma sağan mevkilerde kullanmak zorunda kaldıkça sonuç değişmez. Kaan ve Berkan 5 dakika bile bekte oynammalı artık. Bu saçmalıkların önünü kesmek için zamanında doğru adamları alacaksın, sağ sol bek ikişer tane mecbur olacak. Ayrıca yurt içinden yetişmiş oyuncu sayımız çok eksik, onu da düzeltmemiz şart

Bir de bu Kaya Temel’in ne mal olduğu belli

Hatipoğlu’nun aldırdığı tek adamı kötülemez mesela, Kavukçu aldırınca ise hemen algı yapar.

Yakup bu Burhan, her an yasaklayabilirim
Burhan demişken bir tane kendisinin klasik haberlerinden bunu sosyal medyadan görüp paylaşmadıysa bir şey bilmiyorum.

Osimhende otursun düşünsün nerde yanlış yapmış
Bir tane ust duzey avrupa kulübünden ciddi teklif alamadi
Juventus var oda ust duzey degil
Menajeri bile yok deniliyor avukatı varmis
Mnajersiz bu kapital dunyada anca arabistandan teklif alır

Doruk'tan,

Şampiyonluk kutlamasına eşinizle-sevgilinizle-çocuğunuzla çıkar mıydınız anket konusu bekliyorum.

deep-turkish-web.png

Metehan ve Ziyech'le sağ kanat savunması yapmayacaksın. Olur olmaz adamları saçma sağan mevkilerde kullanmak zorunda kaldıkça sonuç değişmez. Kaan ve Berkan 5 dakika bile bekte oynammalı artık. Bu saçmalıkların önünü kesmek için zamanında doğru adamları alacaksın, sağ sol bek ikişer tane mecbur olacak. Ayrıca yurt içinden yetişmiş oyuncu sayımız çok eksik, onu da düzeltmemiz şart
Kadroya yapsana lan bir tane, koyuk

Dursunla Hatip yaladın geçen sene boyunca; senin zihniyetinle soktular 80 m euroyu

Kur bakayım 25 kişilik Avrupa listesine uyan kadroyu

Ulan yönetim yapacağın kutlamaya atlasınlar, o süper zeka eray yazgan'ın fikriydi değil mi ? Durduk yere moratayı da küstürdüler, millete eziyet de çektirdiler. Boyunuzdan çapınızdan büyük işlere kalkışmayın dedik

Burhan demişken bir tane kendisinin klasik haberlerinden bunu sosyal medyadan görüp paylaşmadıysa bir şey bilmiyorum.

Yahu City ŞL mücadelesi veriyordu daha yeni bitti sezon neyi sıklaştırabiliriz

Oyuncuya istenen bedel 30-40 m euro görüşsek ne olacak zaten anlayamıyorum

Geçen sene Bissaka Goretzka üzerinden yaptılar bunu bak tayfalar bile aynı eski açıkla bunlar

Şimdi de Bernardo söylemleri

Beklentiyi yükseltiyorlar bu isimleri yönetimden biri salıyordur kendi kendlerine giremezler şu algılara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt