- 17 Ağustos 2009
- 44.194
- 33.308
- 3.448
Yakıştı mı.Messi mls’den ayrılabilirmiş.
Benim göt bir miktar tehlikeye girmiş olabilir, dursun basqan varken gaza gelmeyeydim iyiydi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yakıştı mı.Messi mls’den ayrılabilirmiş.
Benim göt bir miktar tehlikeye girmiş olabilir, dursun basqan varken gaza gelmeyeydim iyiydi.
27 mayıs dedim en başından beri ama ben olumsuz görmedim mevzuyu.sorun şu ki ikizler yeniayi demek dedikodu ve asparagas haber demek biraz da1 seneye dönüş yapmak isteyebilir kriz fırsata dönebilir bizim için.
5-10 kira veririz sonra 20 bonservis 13 milyon maaşla da bağlarız.
Sergen iki büyü yapıp yıldızına baksın ne çıkacak.
Abi osimhenin bence kafa 2-3 sene sağlam para vurup salmak kariyer odaklı olsa cl faktörü olan takımlara oynardı bir 2 sene bizde kalıp top seviye çıkardı Arapları daha güzel silkelerrdi adamın mentalite parayı vurayım çekileyim kafası muhtemelen1 seneye dönüş yapmak isteyebilir kriz fırsata dönebilir bizim için.
5-10 kira veririz sonra 20 bonservis 13 milyon maaşla da bağlarız.
Sergen iki büyü yapıp yıldızına baksın ne çıkacak.
Ronaldo puştunu es geçip bu bücürü kafalamak gerek.evet sabahtan beri messili kadrolar düşünüyorum
Benim de bir miktar kuşkularım varAbi osimhenin bence kafa 2-3 sene sağlam para vurup salmak kariyer odaklı olsa cl faktörü olan takımlara oynardı bir 2 sene bizde kalıp top seviye çıkardı Arapları daha güzel silkelerrdi adamın mentalite parayı vurayım çekileyim kafası muhtemelen
Sakatlığa yatkın bir oyun tarzı var kestirmeden vurayım keyfime bakayım düşünceside olabilir benceBenim de bir miktar kuşkularım var
Osimhen de arap bence para sevgisi öndeYer yüzündeki son Arap yok olana kadar dünya huzurlu bir yer olmayacak adamlar el attıkları herşeyi bok ediyorlar
Siyahi oyuncuların genelinde var para hırsı çok dipten geldikleri için parayı seviyorlar bence ama hani bilmiyorum ben böyle şeylerde çok gurur yapıyorum mesela koca koca adamlar işinden gücünden feragat edip 12 ye 1 e kadar yağmurun altında bağırdılar osimhen gitme diye onlara çok üzüldüm en çok burada makarasını falan yapıyoruz ama gerçekten çok fazla üstüne düşmemek gerekiyor bu konununOsimhen de arap bence para sevgisi önde
Ronaldo messi iksiinide çekelim battı balık yan gider osinin 75 İ sıkalım