Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Messi mls’den ayrılabilirmiş.
Benim göt bir miktar tehlikeye girmiş olabilir, dursun basqan varken gaza gelmeyeydim iyiydi.
Yakıştı mı.

MESSİ.webp

1 seneye dönüş yapmak isteyebilir kriz fırsata dönebilir bizim için.
5-10 kira veririz sonra 20 bonservis 13 milyon maaşla da bağlarız.
Sergen iki büyü yapıp yıldızına baksın ne çıkacak.
27 mayıs dedim en başından beri ama ben olumsuz görmedim mevzuyu.sorun şu ki ikizler yeniayi demek dedikodu ve asparagas haber demek biraz da

1 seneye dönüş yapmak isteyebilir kriz fırsata dönebilir bizim için.
5-10 kira veririz sonra 20 bonservis 13 milyon maaşla da bağlarız.
Sergen iki büyü yapıp yıldızına baksın ne çıkacak.
Abi osimhenin bence kafa 2-3 sene sağlam para vurup salmak kariyer odaklı olsa cl faktörü olan takımlara oynardı bir 2 sene bizde kalıp top seviye çıkardı Arapları daha güzel silkelerrdi adamın mentalite parayı vurayım çekileyim kafası muhtemelen

Abi osimhenin bence kafa 2-3 sene sağlam para vurup salmak kariyer odaklı olsa cl faktörü olan takımlara oynardı bir 2 sene bizde kalıp top seviye çıkardı Arapları daha güzel silkelerrdi adamın mentalite parayı vurayım çekileyim kafası muhtemelen
Benim de bir miktar kuşkularım var

En Komiğide Araplar profilindeki posta para kariyerden üstündür yazıyor gör bunları osi gör nereye gittiğini gör

Osimheni seviyorum ama samimi bulmuyorum.bu kadar sevgi,seni almak için risk alan bi kulüp,sampiyonlar ligi ama sen araplar falan 26 yasinda.hic üzülmem acikcasi samimiyetsiz birine

Sevgi dilde değil,gonulde olur.bunu da icârdi yaptı.yallah paragöz kardes

Coşkun Sabah ah mi etti acaba,adamı çıkarmışlar kutlama listesinden

Osimhen de arap bence para sevgisi önde
Siyahi oyuncuların genelinde var para hırsı çok dipten geldikleri için parayı seviyorlar bence ama hani bilmiyorum ben böyle şeylerde çok gurur yapıyorum mesela koca koca adamlar işinden gücünden feragat edip 12 ye 1 e kadar yağmurun altında bağırdılar osimhen gitme diye onlara çok üzüldüm en çok burada makarasını falan yapıyoruz ama gerçekten çok fazla üstüne düşmemek gerekiyor bu konunun

Cok buyuk malız harbiden.Gulben ergenin cocuklari fanatik Galatasarayli,kendisi de Galatasarayli oldu sonradan(eski eşi mustafa erdoğan sebep belki de)Demet Akalın'ın eşi ve kızı Galatasarayli,kizi daha gecen tesisteydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt