Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sponsor üzerinden bi kuruma bok atmak en gerizekalıca işlerden biri
Merit çok saçmaydı belli çünkü mevzu ama böyle büyük kurumlarla herkes iş yapıyor böyle kulüpçülük yaparsan ucu herkese dokunur.

Papara’nın herkese sponsor olup bize olmaması garipmiş yine de Safi gibi fanatik fenerli biri mi var acaba başlarında

Yahu bu olay yeni değil

Daha öncede yapmışlardı bu açıklamayı

Kaldı ki giderse de hakkımız helaldir Osimhen'e

Ama ben şahsen oraya gideceğini düşünmüyorum

Avrupa'dan teklif bekliyordur

Gelirse oraya gider gelmezse bizde devam edecektir

Bi yönetici cikip morata konusunda aciklama yapmali!! Yeter artik kulup degil dingonun ahiri
İnanılmaz bir amatörlük

Ama artık ben bu durumu bilinçli olarak yapıyorlar diye düşünüyorum

Başka bir açıklaması olamaz çünkü

İyice zıvanadan çıktılar

Merit çok saçmaydı belli çünkü mevzu ama böyle büyük kurumlarla herkes iş yapıyor böyle kulüpçülük yaparsan ucu herkese dokunur.

Papara’nın herkese sponsor olup bize olmaması garipmiş yine de Safi gibi fanatik fenerli biri mi var acaba başlarında
Dediğine katılıyorum aslında ama Maydonoz Döner şeysinden bile Fetocu GS diyen bir güruha karşı yakalanan hiçbir fırsat kaçırılmamalı.

Dediğine katılıyorum aslında ama Maydonoz Döner şeysinden bile Fetocu GS diyen bir güruha karşı yakalanan hiçbir fırsat kaçırılmamalı.
Maydonoz da bizimkilerin hatasıydı, sponsorluk anlaşması imzalanmadan duyurduk sonra soruşturma olduğu haberi gelince haberim yok’a yattık.

Bunlar hassas olunması gereken süreçler.

Diğerlerinin bize sponsor üzerinden vurması da doğru değil ama bizim yönetim de çok işbilmez.

Maydonoz da bizimkilerin hatasıydı, sponsorluk anlaşması imzalanmadan duyurduk sonra soruşturma olduğu haberi gelince haberim yok’a yattık.

Bunlar hassas olunması gereken süreçler.

Diğerlerinin bize sponsor üzerinden vurması da doğru değil ama bizim yönetim de çok işbilmez.
Bence hakikaten haberimiz yoktu,yoksa kulüp o topa girmezdi.

Burdaki problem şu,FB kupa alamadığı başarılı olamadığı için sürekli GS'nin açığını kollaması,bu tarz saçma sapan şeyleri ortaya sürerek işte biz demiştik,bunlar Fetocu bunlar kollanıyor vb. demesi.Yoksa Borajet hakkında da Fetö iddiaları vardı mesela ve Fb'nin sponsoruydu.Kimse çıkıp da bunu kaşımadı o dönemde.

İnanılmaz bir amatörlük

Ama artık ben bu durumu bilinçli olarak yapıyorlar diye düşünüyorum

Başka bir açıklaması olamaz çünkü

İyice zıvanadan çıktılar
Bu beceriksizlerle iyi sampiyon olduk valla. Bunlar gitmedigi surece bu camiadan bi beklentim yok

burkardt
tzolis-nico paz-yunus
sara/lemina-torreira
eren-zeze-sanchez-frankows
petrovic

Bence hakikaten haberimiz yoktu,yoksa kulüp o topa girmezdi.

Burdaki problem şu,FB kupa alamadığı başarılı olamadığı için sürekli GS'nin açığını kollaması,bu tarz saçma sapan şeyleri ortaya sürerek işte biz demiştik,bunlar Fetocu bunlar kollanıyor vb. demesi.Yoksa Borajet hakkında da Fetö iddiaları vardı mesela ve Fb'nin sponsoruydu.Kimse çıkıp da bunu kaşımadı o dönemde.
Medya herşeydir, baskı altına alırsan herşeye inandırırsın günümüzde.

Var geldikten sonra Fener derbi kazanamadı tüm seri bitti mesela ama bunu kimse gündeme getirmiyor. Var öncesi 20 yıl Var sonrası 10 yıl diye 1 saatlik video yapsalar herkes görecek bilecek, senle uğraşanla sen 10 kat uğraşmalısınki hadlerini bilsinler

Medya herşeydir, baskı altına alırsan herşeye inandırırsın günümüzde.

Var geldikten sonra Fener derbi kazanamadı tüm seri bitti mesela ama bunu kimse gündeme getirmiyor. Var öncesi 20 yıl Var sonrası 10 yıl diye 1 saatlik video yapsalar herkes görecek bilecek, senle uğraşanla sen 10 kat uğraşmalısınki hadlerini bilsinler
Propaganda mekanizmaları FB'deki kadar güçlü değil işte bizde.Onlar da halı saha maçı yaptı Fetöcülerle,Zaman gazetesine ödül almaya gittiler kaç kere falan,Fetö şüphelileri FB'de de top oynadı ama onlar kupa alamadı,başarılı olamadı diye yapışmıyor üzerlerine.Sen UEFA klibinden,gollerden maçlardan sansürleyince ihale sana kalıyor işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt