Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.738
- 40.483
- 3.413
Bi yönetici cikip morata konusunda aciklama yapmali!! Yeter artik kulup degil dingonun ahiri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merit çok saçmaydı belli çünkü mevzu ama böyle büyük kurumlarla herkes iş yapıyor böyle kulüpçülük yaparsan ucu herkese dokunur.sponsor üzerinden bi kuruma bok atmak en gerizekalıca işlerden biri
Bizim maçta iyiydi ama çok top sektiriyordu sanki. Bir de bir tık küçük geliyordu kalede bana.bunun da ayağı iyiydi diye hatırlıyorum ama kaleciliği nasıl bilmiyorum
petrovici almamız gerek kira + 20-25 opsBizim maçta iyiydi ama çok top sektiriyordu sanki. Bir de bir tık küçük geliyordu kalede bana.
Sadri Baykam güzel olmuş zuhahaha :d
Sen mi istedin, verdiler mi elektrikbant?
İnanılmaz bir amatörlükBi yönetici cikip morata konusunda aciklama yapmali!! Yeter artik kulup degil dingonun ahiri
Dediğine katılıyorum aslında ama Maydonoz Döner şeysinden bile Fetocu GS diyen bir güruha karşı yakalanan hiçbir fırsat kaçırılmamalı.Merit çok saçmaydı belli çünkü mevzu ama böyle büyük kurumlarla herkes iş yapıyor böyle kulüpçülük yaparsan ucu herkese dokunur.
Papara’nın herkese sponsor olup bize olmaması garipmiş yine de Safi gibi fanatik fenerli biri mi var acaba başlarında
Maydonoz da bizimkilerin hatasıydı, sponsorluk anlaşması imzalanmadan duyurduk sonra soruşturma olduğu haberi gelince haberim yok’a yattık.Dediğine katılıyorum aslında ama Maydonoz Döner şeysinden bile Fetocu GS diyen bir güruha karşı yakalanan hiçbir fırsat kaçırılmamalı.
Bence hakikaten haberimiz yoktu,yoksa kulüp o topa girmezdi.Maydonoz da bizimkilerin hatasıydı, sponsorluk anlaşması imzalanmadan duyurduk sonra soruşturma olduğu haberi gelince haberim yok’a yattık.
Bunlar hassas olunması gereken süreçler.
Diğerlerinin bize sponsor üzerinden vurması da doğru değil ama bizim yönetim de çok işbilmez.
Bu beceriksizlerle iyi sampiyon olduk valla. Bunlar gitmedigi surece bu camiadan bi beklentim yokİnanılmaz bir amatörlük
Ama artık ben bu durumu bilinçli olarak yapıyorlar diye düşünüyorum
Başka bir açıklaması olamaz çünkü
İyice zıvanadan çıktılar
Bu saatten sonra bulmaca ile falan uğraşamayız.Kutucu <> Sudakov takası
Bunlar kim rtaş G. O. R. A. milli takımında mı oynuyorlar?Atubolu-20 milyon
Singo - 20 milyon
Marmol- 15 milyon
Kerem mi ? Aman allah korusunKerem Aktürkoğlu'na 20 milyon verip geri alalım. Barışı 35 e satarsak 15 milyon kemiksiz karımız olur
Medya herşeydir, baskı altına alırsan herşeye inandırırsın günümüzde.Bence hakikaten haberimiz yoktu,yoksa kulüp o topa girmezdi.
Burdaki problem şu,FB kupa alamadığı başarılı olamadığı için sürekli GS'nin açığını kollaması,bu tarz saçma sapan şeyleri ortaya sürerek işte biz demiştik,bunlar Fetocu bunlar kollanıyor vb. demesi.Yoksa Borajet hakkında da Fetö iddiaları vardı mesela ve Fb'nin sponsoruydu.Kimse çıkıp da bunu kaşımadı o dönemde.
Propaganda mekanizmaları FB'deki kadar güçlü değil işte bizde.Onlar da halı saha maçı yaptı Fetöcülerle,Zaman gazetesine ödül almaya gittiler kaç kere falan,Fetö şüphelileri FB'de de top oynadı ama onlar kupa alamadı,başarılı olamadı diye yapışmıyor üzerlerine.Sen UEFA klibinden,gollerden maçlardan sansürleyince ihale sana kalıyor işte.Medya herşeydir, baskı altına alırsan herşeye inandırırsın günümüzde.
Var geldikten sonra Fener derbi kazanamadı tüm seri bitti mesela ama bunu kimse gündeme getirmiyor. Var öncesi 20 yıl Var sonrası 10 yıl diye 1 saatlik video yapsalar herkes görecek bilecek, senle uğraşanla sen 10 kat uğraşmalısınki hadlerini bilsinler