Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 27.271
- 14.028
- 1.498
Osimhen kabileyi çağırmış komple gidecem dediğinde taraftar arbedesine karşı kabileyi salacak heralde 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Açıkçası ben realde yada pariste bile 20 maaş alan olduğunu sanmıyorum mhampe hariçFazla ucuyorsunuz, oyle 20-25 senelik maas vermemiz imkansiz Osi icin biz Real ya da PSG falan degiliz, biraz ayaklarimiz yere bassa iyi olacak.
Bunun bir de bonservis kismi var, millet ucuyor vallah kimse cebinden vermiyor ya sonucta.
kalacak mı acaba diye düşünmeden edemiyorum gidecek olsa bu kadar adamı niye toplasın toplanır gider memleketineNiye kabile toplanıyor
Alabanın maaşı 22.5 milyonmuş internetteki verilere göre courtois 15 milyon Bellingham 21 mbappe 31 Vini 21 tabi biz real değiliz ama tek bir oyuncu için 15 üstüne çıkılabilir benceAçıkçası ben realde yada pariste bile 20 maaş alan olduğunu sanmıyorum mhampe hariç
Rodri koca sezon takımının yanında oldu, yetişti kadroya girdi son maçlarda hatta.Bence büyük GSliyim demesine gerek yok Osi ile icardi kıyaslamıyorum ancak icardi 30 40 m eurolara gitmeyip sırf GS taraftar bağlamından dolayı gitmedi sonuçta. Sakat adamın TR'de ne işe yarayacak ki ? ki ailevi birçok sorunu var onları halletmesi için özel izinler verilmiş olabilir çok yükleniliyor bu konuda İcardiye.
Reis adam çalışmasa 5 ay içinde sahaya dönebilirmiydi sence ? Bence orada düzenli şekilde çalışmış ,güçlendirmiş kendini. 2 hafta daha olsa ligde oynayacak neredeyse. Rodri kaç ayda döndü acaba ona bakmak gerek.Rodri koca sezon takımının yanında oldu, yetişti kadroya girdi son maçlarda hatta.
Ailevi durumlarına zaten herkes anlayış gösterdi ama takım kötü giderken China ile havuz pozları sonra bir yerlere tatile falan gitmeler hoş görüntüler değildi ki ilk geldiğinde takım kötü durumdaydı bunu görmesine rağmen ayrıldı ülkeden.
Şunları başkası yapsa defol git bu takımdan denirdi zaten, aklanacak bir tarafı yok.
Neyse bakalım şimdi napacak, çalışacak mı yoksa gidip Arjantinde tatil mi yapacak, cevabın ikinci olacağı bariz ama bekleyip görelim.
Brüttür o bence yaAlabanın maaşı 22.5 milyonmuş internetteki verilere göre courtois 15 milyon Bellingham 21 mbappe 31 Vini 21 tabi biz real değiliz ama tek bir oyuncu için 15 üstüne çıkılabilir bence
PSG'de yok zaten, mesela orada en cok parayi Dembele kazaniyor , bonuslarla beraber net 13 milyon euro falan.Açıkçası ben realde yada pariste bile 20 maaş alan olduğunu sanmıyorum mhampe hariç
Kilo fazlası var ben onuda kullandığı ilaçlara yoruyorum kortizon vs çok fazla yükleme yapılmıştır ama tamamen yatış değildir bencedeReis adam çalışmasa 5 ay içinde sahaya dönebilirmiydi sence ? Bence orada düzenli şekilde çalışmış ,güçlendirmiş kendini. 2 hafta daha olsa ligde oynayacak neredeyse. Rodri kaç ayda döndü acaba ona bakmak gerek.
Bir kere görsünler burqyi diye isteAbi gidecek olsa niye arkadaslarini cagirsin
Heyecan sardi beni
Demek istediğim şu benim abi osi gibi adamlara verirsin o parayı sorun olmaz ama ederi 300 bin Euro olan adama 2 buçuk milyon maaş verirsen sorun olur maaş dengesi budur 300 bin Euro maaşa oynayan adama 2-3 milyon verilirse sorun olur esasBrüttür o bence ya
Onlar brut rakamlar, biz burada net rakamlardan bahsediyoruz.Alabanın maaşı 22.5 milyonmuş internetteki verilere göre courtois 15 milyon Bellingham 21 mbappe 31 Vini 21 tabi biz real değiliz ama tek bir oyuncu için 15 üstüne çıkılabilir bence
Reis şu kilo fazla olayına nasıl anlıyorsunuz ya ? Kilo fazlası var dediğiniz adamın en fazla 5 -6 kilo fazlası vardır 2 haftaya götürür onuda bir diyet programı ile. 5 ay spor yapamamış adamın 5 6 kilo alması bile çok iyi bir durum bence demek ki çok dikkat etmiş derim kendine.Kilo fazlası var ben onuda kullandığı ilaçlara yoruyorum kortizon vs çok fazla yükleme yapılmıştır ama tamamen yatış değildir bencede
Bunlar brüt maaşlarAlabanın maaşı 22.5 milyonmuş internetteki verilere göre courtois 15 milyon Bellingham 21 mbappe 31 Vini 21 tabi biz real değiliz ama tek bir oyuncu için 15 üstüne çıkılabilir bence
5-10 milyon bandına oynuyor dünyadaki üst seviye forvetlerin çoğu, 5-10 milyonu ne sanıyorsunuz yav sizAbi öyle diyorsun bi bakıma doğru ama osimhen gitti diyelim bu adamın yerine muani falan konuşuluyor muanide gelip 5 milyona oynamaz ki oda ister en az 10-15 5-10 milyon bandına alt seviye forvet bulunur yada potansiyelli genç bir oyuncu bulmamız lazım oda Hatipoğlu’yla falan olacak iş değil paraları cuesta gibi adamlara gömer
Tek bir oyuncuya 15 üstüne çıkılır abi bence hele bu osimhense kendi maaşını kendi çıkartır ama saçma sapan adamlara 2 şer 3 er verilirse maaş skalası uçar giderOnlar brut rakamlar, biz burada net rakamlardan bahsediyoruz.
O başka sorun zaten takım için. dediğin gibi olduğundan dolayı bu sefer az alan adamlar da yüksek kontrat vermek zorunda kalıyoruz takım için dengeler kayboluyor yoksa kimse osi nasıl 15 milyon euro alır da ben alamam diye yalfalanmaz.Demek istediğim şu benim abi osi gibi adamlara verirsin o parayı sorun olmaz ama ederi 300 bin Euro olan adama 2 buçuk milyon maaş verirsen sorun olur maaş dengesi budur 300 bin Euro maaşa oynayan adama 2-3 milyon verilirse sorun olur esas