Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avrupada is yapacak kadro zirvaligi tam bir cahil onermesi

Ulan bu bodo glimt denen 5 milyon ulkeli nufusun takiminda hangi dunya capinda oyuncular oynuyor ki bizim alkmar gibi ortalama hollanda takimina elendigimiz yerde gidiyor yari final oynuyor.

Biz yillardir Icardi olmazsa sicariz,osimhen alinmazsa biteriz muslera giderse kaleci bulamayiz diyen ergenlerle ugrasiyoruz.

Reis adam çalışmasa 5 ay içinde sahaya dönebilirmiydi sence ? Bence orada düzenli şekilde çalışmış ,güçlendirmiş kendini. 2 hafta daha olsa ligde oynayacak neredeyse. Rodri kaç ayda döndü acaba ona bakmak gerek.
Sakatlık tarihi itibarıyle Rodri daha hızlı döndü ama Icardi daha geç ameliyat oldu

Kemerburgaz’da iki sahaya çıkmasına ben döndü diyemiyorum, videoda 30 metre koştu nefes nefese kaldı çünkü.

Neyse göreceğiz o başka mevzu ama zor süreçte gelip takımla olmasını beklerdim.

Alabanın maaşı 22.5 milyonmuş internetteki verilere göre courtois 15 milyon Bellingham 21 mbappe 31 Vini 21 tabi biz real değiliz ama tek bir oyuncu için 15 üstüne çıkılabilir bence
Screenshot Capture - 2025-05-28 - 10-11-12.webp

Reis şu kilo fazla olayına nasıl anlıyorsunuz ya ? Kilo fazlası var dediğiniz adamın en fazla 5 -6 kilo fazlası vardır 2 haftaya götürür onuda bir diyet programı ile. 5 ay spor yapamamış adamın 5 6 kilo alması bile çok iyi bir durum bence demek ki çok dikkat etmiş derim kendine.
Yanaklar ve yüzde kilo fazlası olduğu belli ediyor ama verir kiloyu tabikide

Istabul'a koloni kuracaklar Osigiller. Bi ada falan bisey ayarlayalım bunlara.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Bana hala garip geliyor zaten 2 sene öncesine kadar 3-4m maaş olunca yuh kulüp soyuldu gözüyle bakıyorduk bir anda çok normalleşti 8-10m maaşlar. Hadi biz en azından kiraladığımız osimhen gibi bir adama veriyoruz bjk immobileyle rafaya 10m veriyor şaka gibi rakamlar

Kayseri maçından sonrada etrafında bi avuç Afrikalı vardı netcede.

Tek bir oyuncuya 15 üstüne çıkılır abi bence hele bu osimhense kendi maaşını kendi çıkartır ama saçma sapan adamlara 2 şer 3 er verilirse maaş skalası uçar gider
Ahmet atlattigin bir olay var, hala tek bir oyuncu icin uzerine cikabiliriz diyorsun bizde daha Icardi var, Morata var, bunlarin aldigi parayi unutuyorsun takimin maas butcesinin yarisini sadece forvet hattina veremeyiz.

Bu bahsettigin paralari vermek icin hem Morata hem Icardi'yi yollamak lazim cunku bizde oyle bir para yok, senin hesabina gore Osimhen icin 20, Icardi aliyor 6, Morata 6 yani 32 milyon euro maas oluyor toplamda , vergilerle beraber 50 milyon euroyu geciyor. Bu mumkun degil. Takim icin fazla bir dengesizlik olur ayrica bizde daha Sanchez var 3.2 milyon euroya oynayan, Lucas var 3.5 milyon euro alan. Geri kalani degersiz hale getirmeyiz bu tarz bir ucurum olamaz oyuncular arasinda.

Bu osi niye bütün kankalarını topladı. Oylama mı yaptıracaksın

Tjkye 1 puanla şampiyonluğu kaçırdığımız sene total maaş bütçesi 38 m euroydu, TRde böyle 8-10 falan saçma maaşlar. Rakiplerde toplasan 5 tane oyuncu var ligi kazansan bir bok kazanamıyorsun saçmalık yani.

Avrupa’da da iş yapamıyorsun gidip Real maaşları veremezsin

Ahmet atlattigin bir olay var, hala tek bir oyuncu icin uzerine cikabiliriz diyorsun bizde daha Icardi var, Morata var, bunlarin aldigi parayi unutuyorsun takimin maas butcesinin yarisini sadece forvet hattina veremeyiz.

Bu bahsettigin paralari vermek icin hem Morata hem Icardi'yi yollamak lazim cunku bizde oyle bir para yok, senin hesabina gore Osimhen icin 20, Icardi aliyor 6, Morata 6 yani 32 milyon euro maas oluyor toplamda , vergilerle beraber 50 milyon euroyu geciyor. Bu mumkun degil. Takim icin fazla bir dengesizlik olur ayrica bizde daha Sanchez var 3.2 milyon euroya oynayan, Lucas var 3.5 milyon euro alan. Geri kalani degersiz hale getirmeyiz bu tarz bir ucurum olamaz oyuncular arasinda.
Morata gidecek deniyor zaten abi abi benim bahsettiğim şu 10 tane çöpe 2 şer den 20 vereceğine birtane sağlam adama 15-20 verilir demek istiyordum hepimiz biliyoruz o odimhen maaşı kadar meblağ çöpe atılacak en az oda ve 2 ay sonra keşke osimhene o maaşı verseydik denilecek 15+3-5 milyon bonus şeklindedir olabilir bu inan bana abi burada konuşulan hiç bir forvet 10-15 bandının altına tr ye adım atmaz hele muani falan asla

Morata gidecek deniyor zaten abi abi benim bahsettiğim şu 10 tane çöpe 2 şer den 20 vereceğine birtane sağlam adama 15-20 verilir demek istiyordum hepimiz biliyoruz o odimhen maaşı kadar meblağ çöpe atılacak en az oda ve 2 ay sonra keşke osimhene o maaşı verseydik denilecek 15+3-5 milyon bonus şeklindedir olabilir bu inan bana abi burada konuşulan hiç bir forvet 10-15 bandının altına tr ye adım atmaz hele muani falan asla
Morata'nin gidilecek denmesi bu forumdaki uyelerden ibaret oyle bir sey yok herkes birsey salliyor cunku.

Ligden para kazanamadigin surece o bahsettigin rakamlar bile mantikli degil maalesef cunku bu parayi geri kazanma sansimiz neredeyse yok. Avrupa'da basarili olacaksin ki para girsin kulubun kasasina en azindan sportif bir karsiligi olsun, biz olayi sadece sponsorlar uzerinde degerlendiriyoruz onlarda bir yere kadar destek olabiliyor. Sampiyon oldugun taktirde Osimhen'in senelik maasi kadar para alamiyoruz TFF'den bundan bahsediyorum, takimda baska oyuncularda var iyi para kazanan hepsini toplasan bu durumda 60-70 milyon euroyu bulur maas butcemiz.

Iste Sane falan konulusuyor, baska transferlerde yapilsin deniyor, hangi parayla olacak bunlarin hepsi?

TR icin biraz absurt degil mi bu paralar? Osi ile senelik 15 milyon eurodan anlastik diyelim, bonservisi ne olacak? Oyle 60-70 milyon eurodan bahsediliyor bu kismi unutuyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt