Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Musleranin kendisi ve yüzü çok eskidi.kendisine müteşekkiriz ama ben fatih hocamı 2021 yazinda soktuğu durumu unutamıyorum psv maclarinda.gecen yaz young boys maclarini unutamiyorum.verdiklerine minnettariz ama cok şey de aldı götürdü bizden kusura bakmasin

Bu kulüp en büyük ayıbı sneijdere yaptı,gerisi de umrumda değil

Musleranin kendisi ve yüzü çok eskidi.kendisine müteşekkiriz ama ben fatih hocamı 2021 yazinda soktuğu durumu unutamıyorum psv maclarinda.gecen yaz young boys maclarini unutamiyoru.cok şey de aldı götürdü bizden kusura bakmasin
YB de haklısında Psv maçlarında ki kadro baştan aşağı rezildi zaten alparslan diye bir herif stoper , sekidika kanat beklik yapıyordu ötesi varmı 5 yemeyecektikde ne olcaktı :d

YB de haklısında Psv maçlarında ki kadro baştan aşağı rezildi zaten alparslan diye bir herif stoper , sekidika kanat beklik yapıyordu ötesi varmı 5 yemeyecektikde ne olcaktı :d
Abi kadro kötü ok yediğimiz golleri hatırlıyo musun? Direkt 3 golde hatalıydı galiba

Ilkay gelmez üzerine bu kadar tartişmaya gerek yok.
Nereye gelmiyor 35 oldu city kadroyu yenileyecek kdb den bile vazgectiler
Kim alacak nereye gidecek ?
Burda alacagi parayı kim verecek
Ya arabistan yapacak yada Turkiye
Baska gidecek yeri yok bahse girerim Turkiyeye gelecek bu yaz ama fenermi alir bizmi aliriz bilmiyorum

Muslera hak ettiği gibi güzel uğurlanıyor.

Seneye kalsa muhtemelen daha iyi olmayacaktı.

Ama tabi ki insan buruk oluyor ister istemez.

Duygusallık şimdi tamam ama sene başı gelince kalede onun 2012-2015 arası elit performansını verecek kaleci şart.

Konudan bağımsız olacak da forum reklamdan ne kadar gelir elde ediyor acaba onun yerine GS youtube katıl fiyatına üyelik ödesek de telden forumu kullanmak eziyet geliyor bana artık reklamdan kullanamıyorum sadece pcden giriyorum.

Musleranin kendisi ve yüzü çok eskidi.kendisine müteşekkiriz ama ben fatih hocamı 2021 yazinda soktuğu durumu unutamıyorum psv maclarinda.gecen yaz young boys maclarini unutamiyorum.verdiklerine minnettariz ama cok şey de aldı götürdü bizden kusura bakmasin
Saçma sapan konuşmayın Alah askina
14 sezon oynamis bu adam kotu gecirdigi donem sayilidir
İcardi gol kacirdiginda kotu oynadiginda tepki verdin mi ?
Toreira 2 ay cok kotu oynadi tepki verdin mi ?
Adam insan oda kotu oynayacak
Rakip kalecilere bir bakin bakalim neler yapiyorlar
Bu kadar uzun süre istikrarlı oynayacak kaleciyi zor buluruz
O kazandigimiz kupalarin kırılma maclarin onunde soyunma odasında hep bu adam var
Degerini anlarsinizda gec olur
Ergen tayfanin gazina gelip su oyuncuyu islikladilar
Bu kafa bizi fenere çevirir burdan giden oyuncu küskün kırgın gider
Bu bizim kulturde yok
14 sene bir yere hizmet etmek ne demek biliyormusun sergen
Ben 6 sene çalıştığım yerde azıcık hakkim yenildiginde nasil koymuştu
İnsan etten kemiktendir robot degildir

Nereye gelmiyor 35 oldu city kadroyu yenileyecek kdb den bile vazgectiler
Kim alacak nereye gidecek ?
Burda alacagi parayı kim verecek
Ya arabistan yapacak yada Turkiye
Baska gidecek yeri yok bahse girerim Turkiyeye gelecek bu yaz ama fenermi alir bizmi aliriz bilmiyorum
Pep kadroda güvenbileceği kolay sakatlanmayan adamlar istiyor. Ilkayda bu sene 45-50 tane maça çıkıp 3000 civarı dakika oynamış seneye bu kadar olmaz büyük ihtimal evet ama rotasyonda tutacaktır. Çok top seviye adamların peşinde de koşmuyorlar rejinders ile dönüşümlü oynayabilir. Hem kötü başlamış tempoya ayak uyduramıyor ayakta bile duramıyordu ama sona doğru toparladı herif kdb gibi.

Pep kadroda güvenbileceği kolay sakatlanmayan adamlar istiyor. Ilkayda bu sene 45-50 tane maça çıkıp 3000 civarı dakika oynamış seneye bu kadar olmaz büyük ihtimal evet ama rotasyonda tutacaktır. Çok top seviye adamların peşinde de koşmuyorlar rejinders ile dönüşümlü oynayabilir. Hem kötü başlamış tempoya ayak uyduramıyor ayakta bile duramıyordu ama sona doğru toparladı herif kdb gibi.
City baştan sona yeniliyor kadroyu bende tutacaklarini düşünmüyorum.

Sanch
Tor
Lemina
Icardi
Sara
Sallai
Jacobs

Bunlar garanti kalacaklar

Kaleci
Orta saha
Sağ bek (eldekilerden biri olabilir kimseyi alamazlarsa)
Santrafor (morata giderse)
Stoper/bek (Mukiele gibi ya da şansa iyi bir stoper)

Şu 12de çuvallarsan gider zaten bu sezon.

+2de de wonderkid alamazlar, boşa para harcanacağına Yusufla sik sok Jelert kalsın

Şu olabilir

Uğurcan-günay-jankat
Yabancı-sazdağı
Sançez-yabancı-kaan-apo
Eren-jakobs
Toreira-lemina-u23yabancı-u23yabancı
Yabancı-e.ilkhan
Yabancı-yunus-yabancı-şalai-berat
Osimhen-morata-çağrı

Apo 11den devam edecekse stopere yabancı yerine ahmetcan alınıp kaleye dd yabancı biri alınabilir

5 yerli oldu, şalai bekte de oynuyo süresi azalmasın diye gökhan ya da başka yerli sağbek alınmayadabilir kaleye uğurcan alınırsa,ya da yerli kaleciyle yerli sağbek alınırsa bu sefer emirhana gerek kalmayabilir değişkenlikler olabilir ama sorun yaşayacağımız bir durum yok yerli de yeter ki yabancı da gümlemeyelim tekrar

Fener KDB ye iki yıl için 25 teklif etmiş ama KDB napoliyi seçmiş

İlkay Gündoğan'ın bir reklam çekimi için İstanbul'a geldiği bilgisini aldım. Galatasaray yönetimi de herhangi bir transfer görüşmesi yapıldığını doğrulamadı.

@KayaTemel_

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt