Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Musleranin kendisi ve yüzü çok eskidi.kendisine müteşekkiriz ama ben fatih hocamı 2021 yazinda soktuğu durumu unutamıyorum psv maclarinda.gecen yaz young boys maclarini unutamiyorum.verdiklerine minnettariz ama cok şey de aldı götürdü bizden kusura bakmasin
Oda bence çok önceden bırakmak istiyordu 2021 i bilememde son 2 sezondur kafası hep gitmekteydi konsantrasyonu etkiler bence

Koçun reklamlarında oynayan ilkayi sabahtan beri tartışın durun.

Kaya en son doğru haber yaptığında muslera daha Galatasaray'a gelmemişti.

Şu olabilir

Uğurcan-günay-jankat
Yabancı-sazdağı
Sançez-yabancı-kaan-apo
Eren-jakobs
Toreira-lemina-u23yabancı-u23yabancı
Yabancı-e.ilkhan
Yabancı-yunus-yabancı-şalai-berat
Osimhen-morata-çağrı

Apo 11den devam edecekse stopere yabancı yerine ahmetcan alınıp kaleye dd yabancı biri alınabilir

5 yerli oldu, şalai bekte de oynuyo süresi azalmasın diye gökhan ya da başka yerli sağbek alınmayadabilir kaleye uğurcan alınırsa,ya da yerli kaleciyle yerli sağbek alınırsa bu sefer emirhana gerek kalmayabilir değişkenlikler olabilir ama sorun yaşayacağımız bir durum yok yerli de yeter ki yabancı da gümlemeyelim tekrar
Icardi’yi kaça kime sattık hocam

Şu olabilir

Uğurcan-günay-jankat
Yabancı-sazdağı
Sançez-yabancı-kaan-apo
Eren-jakobs
Toreira-lemina-u23yabancı-u23yabancı
Yabancı-e.ilkhan
Yabancı-yunus-yabancı-şalai-berat
Osimhen-morata-çağrı

Apo 11den devam edecekse stopere yabancı yerine ahmetcan alınıp kaleye dd yabancı biri alınabilir

5 yerli oldu, şalai bekte de oynuyo süresi azalmasın diye gökhan ya da başka yerli sağbek alınmayadabilir kaleye uğurcan alınırsa,ya da yerli kaleciyle yerli sağbek alınırsa bu sefer emirhana gerek kalmayabilir değişkenlikler olabilir ama sorun yaşayacağımız bir durum yok yerli de yeter ki yabancı da gümlemeyelim tekrar
Osimheni alamayacagız icardi de gitmiş forvet lazım reis bu takıma

FullSizeRender.webp
Transfer döneminin Eylül’e kadar devam edeceğini düşündükçe ben

Musleranin kendisi ve yüzü çok eskidi.kendisine müteşekkiriz ama ben fatih hocamı 2021 yazinda soktuğu durumu unutamıyorum psv maclarinda.gecen yaz young boys maclarini unutamiyorum.verdiklerine minnettariz ama cok şey de aldı götürdü bizden kusura bakmasin
Cok seyi alip götürmüs
Yürüyün gidin ya

Osimheni alamayacagız icardi de gitmiş forvet lazım reis bu takıma

El alışkanlığı knk yabancı yazacaktım osi yazmışım kalmazsa aynen yabancı zenci bi fw lazım atletik

Ne oynayacağımıza göre değişir de dün iscoyu izledim onu alıp elde morata da var kanatların birine de angel correa koyup sezonu pek para harcamadan da planlayabiliriz aslında milyon tane değişken var

Tor lemina
Yunus isco correa
Morata

Nasıl sence fakirik kadrosu?

Icardi’yi kaça kime sattık hocam

Arjantine gider,3-5 getirse kafi ödediğimiz 6m maaşla birlikte 10 kağıt cepte kalır

Geçen sene beğenmiyoduk sakat değildi bişi değildi bu sene hem fiziken daha da kötü hem sakatlık geçirdi hem ailevi durumları var hem de osi sonrası mümkün değil yani ceza sahasında durayım da top oynayayım falan

İcardi kalırsa belli ki alperle çok dövüşecez çok banlanıcam beni arada bir yad edin

konudan bağımsız bunlar fanatik trabzonlular

hatta arkadaş havaalaninda buna galatasaraya gel deyince isim olmaz istanbulla filan demis daha transferinden 1 yıl önce filan 😀
Halil ve ailesi de öyle ama bence prof olunca geçiyor bu mevzular.

Özer de Lemi’nin yeğeniydi bizle anlaştı sonra Fener elimizden aldı falan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt