Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cilgin bedisteki oktayi oynayan cenk torun da Galatasarayli ve kivanctan daha yakışıklı herif ama kanal 7 dizilerinde oynuyo

Nijerya'da yalandan gaz falan aratıp Osimhen'i çözeceğiz..

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Konyaspor’a kayyum gündemdeymiş

IMG_4776.webp

Mane para için gitti zaten, sanmıyorum Avrupa’ya döneceğini.

Adam kabilesini besliyor maaşıyla.

Yokuşlu'yu rotasyona atabilsek iş yapar mı? Kaan Ayhan vibe'ı veriyor bana niyeyse

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Maneyi alırlarsa hiç masraf yapmaya gerek yok kaderimize razı olacağız

Manenin istatistikleri çok iyi de hızlı mı hala
Skor katkısından bahsediyorsan aslında orada gördüğün tam olarak bir doğru bir sonuca ulaştırmıyor. O skor katkısını yaptığı maçlara bakmak gerek ki 4 golü zaten 9-0 yendikleri maçta attı. Çok temposuz bir oyunu var, ara sıra denk geldim maçlarına ve özetlerine bu sezon. Kanat değil de forvet arkası oynar oynayacaksa burada.

thomas hassler ilk intertota da bursasporu finalde tek başına elemişti resmen.Karsliruhe ile sanırım.O sene ki intertoto şimdiki konferans kupası gibi birşeydi.
mususi'li bursaspor . aynen , hasler ilk golu atmisdi diye hatirliyorum .sonlarda mususi nin buldugu golle 2-2 bitmisti hafizam yaniltiyorsa . <- >
uzatmalarda da karsilikli 1er gol,,, 3-3 sona erdi , sonrasi penaltilar da almanlar elemisti .

Diğer finalist intertotodan gelen diğer finalist bordo
bordo ile karlsruher macinda ^zidane galiba macin ilk yari ortalarinda ^kirmizi gormustu .
o kadro dan ^ lizarazu'yu cok begenirdim, ki, bu macinda yildizi idi attigi 2 golle . dugary' de klas di zaten ordan sonra milan ,barca sezonlari oldu,birer sezon. almanlar dan hatirladigim hasler disinda bizim knup vardi , bjkye hoca olarak gelen bilic . vs .

90lar kanimca diger tepe liglerde oldugu gibi fransa liginde de derinlikli kaliteli kadrolarla bezeli idi . ki, o donem bu ligin kalitesi milli takima da yansidi, ozellikle 98,00 .

intertotdan gelip bayern ile uefa finali oynamıştı zidane takımın yıldızıydı birde djorkeyef vardı sanırım o kadroda.
yine o donemlerin hegomon takimlarindan bayern'le karsilasmalari sirasinda almanlarin kadrosu donemin onunde bir ^takimdi .bence. ki, bu kadroya -bordo efsanelerinden lizarazu- bu eslesmenin akabinde ispanya da tek sezon atletic di galiba oynayp ^bayern'e transfer olmustu, akabinde oranin da efsanesi oldu .
sevgili akin fark ettiysen lizarazu ismine ve geliskenlerine digerlerine nazaran bi tik daha fazla degindim. bizim adimiza -solda prototip olarak- her transfer donemi ozellikle ornek gosterdigim isimdir nacizane . her daim yeri de ayridir. :hat: 👑

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli

saygi ve selamlar .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt