- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
Cilgin bedisteki oktayi oynayan cenk torun da Galatasarayli ve kivanctan daha yakışıklı herif ama kanal 7 dizilerinde oynuyo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kurtlar vadisinde polat rolu ilk kendisine teklif edilmiştir ancak dizinin tutmayacagini ongorerek reddetmistirCilgin bedisteki oktayi oynayan cenk torun da Galatasarayli ve kivanctan daha yakışıklı herif ama kanal 7 dizilerinde oynuyo
Akılsızlık etmiş.instagramda yabanci kadınlar yorum yapiyo hep.parasi da var gayet öyle gorunuyorKurtlar vadisinde polat rolu ilk kendisine teklif edilmiştir ancak dizinin tutmayacagini ongorerek reddetmistir
Para her kapıyı açar amaMane para için gitti zaten, sanmıyorum Avrupa’ya döneceğini.
Adam kabilesini besliyor maaşıyla.
Skor katkısından bahsediyorsan aslında orada gördüğün tam olarak bir doğru bir sonuca ulaştırmıyor. O skor katkısını yaptığı maçlara bakmak gerek ki 4 golü zaten 9-0 yendikleri maçta attı. Çok temposuz bir oyunu var, ara sıra denk geldim maçlarına ve özetlerine bu sezon. Kanat değil de forvet arkası oynar oynayacaksa burada.Manenin istatistikleri çok iyi de hızlı mı hala
mususi'li bursaspor . aynen , hasler ilk golu atmisdi diye hatirliyorum .sonlarda mususi nin buldugu golle 2-2 bitmisti hafizam yaniltiyorsa . <- >thomas hassler ilk intertota da bursasporu finalde tek başına elemişti resmen.Karsliruhe ile sanırım.O sene ki intertoto şimdiki konferans kupası gibi birşeydi.
bordo ile karlsruher macinda ^zidane galiba macin ilk yari ortalarinda ^kirmizi gormustu .Diğer finalist intertotodan gelen diğer finalist bordo
yine o donemlerin hegomon takimlarindan bayern'le karsilasmalari sirasinda almanlarin kadrosu donemin onunde bir ^takimdi .bence. ki, bu kadroya -bordo efsanelerinden lizarazu- bu eslesmenin akabinde ispanya da tek sezon atletic di galiba oynayp ^bayern'e transfer olmustu, akabinde oranin da efsanesi oldu .intertotdan gelip bayern ile uefa finali oynamıştı zidane takımın yıldızıydı birde djorkeyef vardı sanırım o kadroda.
Aa Velim bokoto yemişişko oldu