Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 104.997
- 55.986
- 4.478
Bu rmc kimin köpegi! Simdi de manutd hojlund + para = osi teklif etmis diyolöa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
saçmalıyor zırvalıyor boş boş konuşuyorlunin gelsin maceraya gerek yok
Pep bıraksa barça bırakmaz reis 2.5 senedir istiyorlar olmaz o iş kolpalardan seçmeler ile milleti yiyorlar.bernardo mertens transferinin çok benzeri onun gibi minyon on numara. Minyon ufak tefek topçu 35'e kadar rahat oynar. Parayı basalım direkt de Pep ne diyecek bu işe.
yok ya kolpa değil Okan istiyormuş. İlgimiz kesin. Gelir gelmez bilinmez barçaya almaz alman bunu.Pep bıraksa barça bırakmaz reis 2.5 senedir istiyorlar olmaz o iş kolpalardan seçmeler ile milleti yiyorlar.
Istedigimiz kolpa değildir de ötesine geçmez geçebilir kısımına kolpa diyorum. Bu bernardo da barçayi istiyordu bu arada pep bırakmadı da öyle kaldı.yok ya kolpa değil Okan istiyormuş. İlgimiz kesin. Gelir gelmez bilinmez barçaya almaz alman bunu.
Fotospor bile yazdı, sen uyuPep bıraksa barça bırakmaz reis 2.5 senedir istiyorlar olmaz o iş kolpalardan seçmeler ile milleti yiyorlar.
isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara Nacim beIstedigimiz kolpa değildir de ötesine geçmez geçebilir kısımına kolpa diyorum.
Gecen gördüm sarışın mavi gözlü bebeği varbernardo mertens transferinin çok benzeri onun gibi minyon on numara. Minyon ufak tefek topçu 35'e kadar rahat oynar. Parayı basalım direkt de Pep ne diyecek bu işe.
Kaleye kimi uygun göruyorsun en çok ismi geçenlerdenisteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara Nacim be
İyi geceler ahali
Bernardo Silva ile ilgili ciddi bir kaynak mı var
arjantinliye kesin tavım. Diğerlerini araştırıyorum. Lunin ve Espanyollu kaleciye para saçılabilir yaş geç elden rahat çıkarırız tutmazlarsa. Bulka'ya çok emin olamadım işporta çıkabilir frankowski gibi.Kaleye kimi uygun göruyorsun en çok ismi geçenlerden