Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 104.887
- 55.933
- 4.478
Lan al hilal fonunuz cr alin diyor. Rahat birakin osimheni
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eyw kardeşim bence de mük olmuş ama ben yapmadım.@Erman Türker GSC bannerinın üzerine 5 yıldız yapmışsın mük olmuş ağabey!
@GSCMaster olsa gerek o haldeEyw kardeşim bence de mük olmuş ama ben yapmadım.
O yazılım tarafına bakıyor sanırım. @Hakan Sarı yapmış olabilir.@GSCMaster olsa gerek o halde
çok iyi iş , forum seviye atladı
İzleyerek değildir oHerkes izleyerek uykuya daldi galiba
Hocam merakimdan soruyorum. Dumfries'i nasil alacagiz? O adamin buraya dusmesi ancak Osimhen gibi duses gelirse olur. Baska bir yolu yok.Fazla uçmaya gerek yok ; Martinez , Dumfries , Pavlociv, Sane , Sancho alıp sonrası fırsat transferi kovalarız..
Mevcutta kaliteli yerli forvet olmadığı için 3.forvet olarak İcardi’nin sakatlık çok nüksetmeye meyilli bir sakatlık olduğu için ve tek sezon Morata ile de geçmeyeceği için
2003 kuralını yabancı bir wonderkid ile kapatmalıyız.
Bu arkadaş daha 18 yaşlarında Brezilya liginde ama inanılmaz öldürücü vuruşları var vuruş stili Falcao’yu andırıyor.
Fb stadında seneler sonra kazandığımız maçta Falcao’nun yan ağlara bıraktığı bir top vardı ofsayt diye sayılmamıştı. Bu elemanda Falcao vari yan ağlara çok temiz bırakıyor. Epeydir bu kadar striker olarak bağıran forvet izlememiştim Milan’ın aldığı Uruguay’lı çocuk dışında.
Attığı penaltılar ve kafa vuruşlarını yolladığı yere bakmanız bile yeter muazzam bir bitirici.
Bir tane boş golü yok Romulo’ya falan 15 bayılacağına böyle adamlar kovala
Keşke olsa
hayır rengim fenerin taklitçi yönünden bahsediyorum adamlar biz ne yapsak onu taklit ediyorlar ziraYanlış yorum biz devlet desteği ile mi şampiyon olduk?
G.tune güveniyor demekki renkttasGetümüzden sallmayalım
Neguzel işte yipranmamiş taze gelecek bizeSon 4 yılda 50 maçı var.
Uğurcan yerinde kalsın liboş bize gelmesin. Günay onun önünde bir kaleciTS ugurcani vermez ise mihlanacagın söyleniyor bir tsli olarak
Barış giderse bize 2 kanat lazimluninsara ve barış satılır. osimhen arabistana kaçar.
boey davinson xx eren
lemina torreira
yunus bernardo silva xx
xx
elimizdeki parayla;
lunin
kiralık boey
bernardo silva
sağlam sol stoper
sağlam kanat
santrafor soru işareti?