Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muslera'yı mı övmüs bizim savunmayı mı gömmüş şu hale bak defansta

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Maşallah beksizlik dizboyu her yerde karşımıza çıkıyor.Şu ufacık pasajda bile sollu sağlı berbat vaziyet.Umarım bu sene ŞL'de bunu yaşamayız/yaşamamalıyız.Resmen otoban oldu iki kulvarımızda.

osimhen kalsa dahi bu takımın 3 tane ofans futbolcusuna ihtiyacı var

2 kanat
1 10 no

yunus bir gitti gol atamadık 2 ay

ıkına ıkına osimhen ve barış şapkadan tavşan çıkardı

sallai mallai futbolcu değil

yalan haberdir 10 falan da 5 e yakın bir şey alırsa da facia. en fazla 2.5 falan almalı.

Saka maka, osimhen olmasa bile biz cok uzun mesefedense rakibi sikistirip kisa mesafede maci gecirdigimiz her oyunda kaliteli 2 3 transfer ile forvette icardi/morata /osimhen ayrimini cok hissetmeyiz. Bizim kanatlar bireysel olarak is yapiyor ama ya calim ya sut ya cizgiye inme ya orta konusunda da elestiriyoruz maclarda. Biraz daha kalabalik ve pas kalitesi yuksek hucum ettigimizde cok baska seyler konusuruz kaliteli kadroda(kaliteliden kastim mevcut hali ya da 1 tik ustu 1milyar euro takim demiyorum)

Osimhen mevcut halde 50 60 metrelik toplada okuz gibi gidebildigi icin farkli ama bununda bir faturasi olur uzun vadede - cok zor ve istisna bir sey o beceri.

Eger cok kaliteli ayalar alinabilecekse osimhenin arabistana gitmesi beni o kadar uzmez.ama gel gelelim bu yonetim o planlamayi nasil yapar diye karalari bagliyorum.

Dip not: Sara olaki City isi ciddiyse bir sey diyemem iyi transfer bedeline fakat daha iyi olacagini bekliyorum, dusunuyorum yeni sezonda. Frankowski/jelert ikilisinden 1ine hazirlik maclari kapsaminda sans taninabilir ama ikisi mumkun degil kalamaz kadroda. Jelert satilmasa bile surekli oynatyacagi iyi bir yere kiralanmali(iceride goztepe taraftara gicik olsakta kotu degil ama ticarethane orasi takimdan cok)

2 kere gelme ihtimali vardı Ilkay'ın gelmedi. Mertens kadar katkı yapar mı orasıda muamma su yaşında. 10 milyon falan istiyorsa kendisini A nadolu A jansına uğurlayalım..

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Mertens'in maaş verilir max ilkay'a.

10 falan da istememiştir şayet ilgi doğruysa. O istek zaten gelmem demenin küfür karşılığı.

10 ne ya.

Yalan haberdir.

35 yaşında alacağı max kontrat 3.5 Milyon Euro isminden o da.

Yoksa yallah Arabistan'a.

Bu arada bence gelecek, Hamit gibi 1.5 sezon iyi oynayacak özellikle Avrupa maçlarında.

Sonra da söverek göndereceğiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt