Volkan Aslan
Aslan Üye
- 29 Haziran 2009
- 8.850
- 9.244
- 2.538
Her yerde 2.5 milyon euro görüyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben normalde yapmam meselaBunun olması için istemeleri mi lazım. Default olarak program içinde olmalı bu.
Yıldız transferi diyeAlakasız olur aynı mevki değiller bize forvet şart oğlu şart
bir şey demesede iletişim sıfır cart curt..Bu yönetimden bende memnun değilim de ne yapsalar tersini doğru diye yazıyorsunuz,böyle eleştiri olmazÇok konuşan yöneticiyi hiç sevmem, olmamış transferi hiç sevmem. Yarın fener alırsa anlatırsın sane mane diye. Yönetici dediğin konuşmaz iş yapar. Hiç mi ali dürüst izlemediniz
Yıldız transferi diyeMontellayı getirip forvetsiz mi oynayacagız
Bu simit sarayı simiti dostumDaha iyi bir simit görseli bulamadın mı yav
Osimhen icin en net bilgi bu herhalde
elemani tanimiyom
Yunusu hayatta satmam ligim en fazla dripling yapan oyuncusu kilit pas oyuncusu yerini ne sane doldurur nede sancho ayrica yerli bayrak oyunculari tamamen gondermek acaip hata olurBarış ve Yunus'u yüksek bedellere satıp
J. Sancho ve Sane'yi ister miyiz
Abi neden bu vasatlik sevdasi?ali turap donecek isteTR'de yetişmiş Türk sağ bek için Gökhan Sazdağ mı yoksa Taha Şahin mi sizce? İkili mücadele ve savunma istatistikleri Sazdağ'ın daha iyi ama bu oynadıkları takımın taktiğine mi bağlı?
Sazdagi tek yonlu savunmasi hic yok digeri tahada hucumda hic yokTR'de yetişmiş Türk sağ bek için Gökhan Sazdağ mı yoksa Taha Şahin mi sizce? İkili mücadele ve savunma istatistikleri Sazdağ'ın daha iyi ama bu oynadıkları takımın taktiğine mi bağlı?
Alt lige bile hiç bir şey gösteremeyen Ali Turap'a nasıl güveneceğiz?Abi neden bu vasatlik sevdasi?ali turap donecek iste
Normalde en iyi tercih Zeki Çelik ama onun maliyeti yüksek olur diye düşündüğüm için başka bir isim gelmiyor aklıma özellikle TR yetişmiş.Sazdagi tek yonlu savunmasi hic yok digeri tahada hucumda hic yok
İkisini ciftlestirirsek duzgun bir adam çıkıyor
taha için avrupa haberleri çıkmıştı. izlemedim ama deneyelim isterim.TR'de yetişmiş Türk sağ bek için Gökhan Sazdağ mı yoksa Taha Şahin mi sizce? İkili mücadele ve savunma istatistikleri Sazdağ'ın daha iyi ama bu oynadıkları takımın taktiğine mi bağlı?