Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.495
- 91.546
- 5.093
Kendisi futboldan anlamıyor yav. Anlıyormuş numarası yapıyor. Kadro yaptığını görünce o postu direkt skip ediyorum.Ugurcan bizim as kalecimiz olamaz, pasalic de cöp smodum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendisi futboldan anlamıyor yav. Anlıyormuş numarası yapıyor. Kadro yaptığını görünce o postu direkt skip ediyorum.Ugurcan bizim as kalecimiz olamaz, pasalic de cöp smodum
Arda Ünyay stoperde denenecek bence o da çok övülüyor, merak ediyorum onu da açıkcası.Yerli oyuncu kadromuzu daha da güçlendirmeliyiz diye de ekleyelim.
Günay
Kaan
Bardakçı
Eren
Berkan
Barış
Yunus
Kutucu
Ana kadroda devam edecek gibi görünüyor bir aksilik olmazsa.
Metehan -> Ozan Kabak (Alt Yapı Kont)
Demirbay -> Yusuf (Mavi Kart-1 sene)
Zeki Çelik -> Yerli Bek / Üçlü stoper
Salih Özcan
Ahmetcan Kaplan
Milli Takım havuzunu toplamalıyız.
Metehan kiralık gitmeli. Yerine Ozan ikna edilmeli. Ahmetcan da Abdulkerim’e alternatif olarak yerli stoper olarak alınabilir üst düzey bir stoper alamazsak yabancı.
Her geleden forma, etkinlik payı vs derken 10 euro indirsek 1 milyon eurodan. 10 milyon euro yapar.gerek yok yenikapıya
stadda herkes şarkısını dinletip çıksın
kaldı 60 milyon euro.Vallahi 50 milyonluk hata olmaz.ben normalde yapmam mesela
kusura bakmayın sn taraftar hatalarımız oldu affedin neyse ki pahalıya patlamadı fln dese
bi şey demezdim
Vallahi 50 milyonluk hata olmaz.
Onunla da bitmiyor ki gidip 6 milyonluk herifi alamamaları üzerine ısrarla yanlış hamleler yapması. Özür ile kapatılacak konular değil.
Elalemin eski yöneticisi tff başkanı olduğu dönemde bir kulübü hem düşüremediği gibi üzerine yalandan mahcubiyet çıkartıp 60 milyon euro sponsorluk bedeli bağlıyor
Başarısızlık zararının 30m eurosunu karşılasın başka özre gerek yok..
Mevzu nedir renktaş.Bu kamp olayı can sıkıcı. Bir ara da galiba paso Fas filan seyehat etmiştik
Kamp ıstanbul'da sonra hazırlık maçları için Avrupa'ya uçmakMevzu nedir renktaş.
Tor başlatsa tamamdı ama harbi boş yaptı orada ,kendisi hatırlattı direkOkan beye istifa diye bağrıldı mı ki kendince gönderme yapıyo? Tamam ifbye koyuyor 3 senedir o yüzden minnettarız ama kendi kendine de narratif yaratıp aklınca maytap geçmesin yani. 12 kişi mi oynıycaz, ne oynadığımızı anlamamışsınız diyip, devre arası yabancı o.s almıycaz diyip lafını yemesini de unutmasın şayet taraftarla maytap amacında ise. Bize o kadar laf eden Acunla dostluğumuz devam ediyor diyip aynı ay içinde bjden 5 yiyip yong boysa elendiğimiz esnada büyük ihtimalle internette edilen laflara 10 ay kin güdüyosa boş yapmasın yeani.
Yuzsuzce evet öyle dedim dedi başkanO açıklama kolpa
2 sene rezalet sezon geçirdiğimiz bir dönemde 45 kağıt bons harcayınca Tudor dönemi fotosporun bir kolpasıydı
Ama ısrarla inanılıyor, inanılsın tabii
Dursun’un bireysel ve yönetim olarak bu sene yaşattığı rezillikleri en son ne zaman yaşadık kestiremiyorum
Merit karaborsa zalewski uçaklar bankalar birliği hacıosman yabanck hakem vs vs
Savunulacak hiçbir tarafı yok.
ben seni skip edecem az kaldıKendisi futboldan anlamıyor yav. Anlıyormuş numarası yapıyor. Kadro yaptığını görünce o postu direkt skip ediyorum.
ben seni skip edecem az kaldı
frank gelecek sezon takimin en onemli parcalarindan biri olacak. sadece uyum sorunu yasiyor.Frankowski denilen hantal herife 7 milyon zorunlu opsiyon vereceğiz yav. 30 yaşna gelmiş bu herife verilecek bu para içimi acıtıyor.
Sağ bek oynasın diye yaptığımız masraf.
11+1+7+6 milyon euro.
İnsanın çıldırası gelir. Miniktaş maçında fragmanını gösterdiği şeyleri hızlı kanadı olan her takıma karşı gösterir, büyük dert olacak bu herif.