Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yerli oyuncu kadromuzu daha da güçlendirmeliyiz diye de ekleyelim.

Günay
Kaan
Bardakçı
Eren
Berkan
Barış
Yunus
Kutucu

Ana kadroda devam edecek gibi görünüyor bir aksilik olmazsa.

Metehan -> Ozan Kabak (Alt Yapı Kont)
Demirbay -> Yusuf (Mavi Kart-1 sene)
Zeki Çelik -> Yerli Bek / Üçlü stoper
Salih Özcan
Ahmetcan Kaplan

Milli Takım havuzunu toplamalıyız.

Metehan kiralık gitmeli. Yerine Ozan ikna edilmeli. Ahmetcan da Abdulkerim’e alternatif olarak yerli stoper olarak alınabilir üst düzey bir stoper alamazsak yabancı.
Arda Ünyay stoperde denenecek bence o da çok övülüyor, merak ediyorum onu da açıkcası.

ben normalde yapmam mesela

kusura bakmayın sn taraftar hatalarımız oldu affedin neyse ki pahalıya patlamadı fln dese

bi şey demezdim
Vallahi 50 milyonluk hata olmaz.
Onunla da bitmiyor ki gidip 6 milyonluk herifi alamamaları üzerine ısrarla yanlış hamleler yapması. Özür ile kapatılacak konular değil.
Elalemin eski yöneticisi tff başkanı olduğu dönemde bir kulübü hem düşüremediği gibi üzerine yalandan mahcubiyet çıkartıp 60 milyon euro sponsorluk bedeli bağlıyor
Başarısızlık zararının 30m eurosunu karşılasın başka özre gerek yok..

Vallahi 50 milyonluk hata olmaz.
Onunla da bitmiyor ki gidip 6 milyonluk herifi alamamaları üzerine ısrarla yanlış hamleler yapması. Özür ile kapatılacak konular değil.
Elalemin eski yöneticisi tff başkanı olduğu dönemde bir kulübü hem düşüremediği gibi üzerine yalandan mahcubiyet çıkartıp 60 milyon euro sponsorluk bedeli bağlıyor
Başarısızlık zararının 30m eurosunu karşılasın başka özre gerek yok..

Seneye yine işkence çekmek istemiyorsak, takımda kurtulmamız gereken tonla adam var, işin kötü yanı ise bazılarını daha devre arasında kamyonla paraya aldık. Totalde 13 tane topçuyla filan oynadık bu yıl. CL/AL'de yüzde 200 fiziksel performansla oynuyorsun doğal olarak, ligde ise 3 gün sonra maçın oluyor. 11'e attığında güvenilir ve belirli bir standartta performans verecek olan rotasyon oyuncularına ihtiyacımız var ve bunların mümkün mertebe yerli olması lazım mevcut durumda. (Orta saha, stoper, sağ bek mevkilerine)
Barış veya Yunus'un arkasına da yabancı, skor yapabilen alternatif kanat lazım. Maç çözebilen oyuncu sayısını arttırmamız şart.
Kale tarafında ise hata yapma lüksümüz yok. Muslera'nın tek başına aldığı en az 2 şampiyonluk sayarız. 3'ün 5'in hesabını yapmadan oraya bizi uzun vaadede götürecek A sınıfı bir kaleci almalıyız. Ayağı iyi olmayabilir, ama kalecilik meziyetlerinde soru işareti olmamalı.
Ha şu Bulka ismine de asla sıcak değilim. Tutup da en kritik mevkiye Polonya menşeili oyuncu alıp zar atmaya ne gerek var?. Biz de (Frankowski) FB de (Şimanski) dolandırıldık resmen. Bundan yıllar önce TS Mierzejewski diye bir 10 numara almıştı 3 ay uğraşıp, bonservisinin altında ezilmişti günün sonunda. İstisnalar olabilir ama bazı menşeiler bu ülkede tutmuyor arkadaş işte.

Son düzenleme:
Bu kamp olayı can sıkıcı. Bir ara da galiba paso Fas filan seyehat etmiştik

BEN KİMİM?

- Kondisyon antrenmanı için yaptığım bir dağ koşusunda bir geyikle çarpışıp sakatlanmıştım.
- Takım arkadaşlarımla kurduğumuz müzik grubuyla çıkardığımız single, dört hafta boyunca ülkemin "Top 10" listelerinde kaldı.
- "Sahada bastonla geziyor, emekli olmuş bu" dediler; en güzel cevabı attığım golden sonraki sevincimle vermiştim.
- İlhan Parlak, bence zamanında hak ettiği değeri görememiş bir golcüydü.
- Aslında sağ ayaklı olmama rağmen eski bir futbolcu olan babam beni genç yaşta sol ayağımı kullanmaya itti.

BEN KİMİM?

Frankowski denilen hantal herife 7 milyon zorunlu opsiyon vereceğiz yav. 30 yaşna gelmiş bu herife verilecek bu para içimi acıtıyor.

Sağ bek oynasın diye yaptığımız masraf.
11+1+7+6 milyon euro.

İnsanın çıldırası gelir. Miniktaş maçında fragmanını gösterdiği şeyleri hızlı kanadı olan her takıma karşı gösterir, büyük dert olacak bu herif.

Okan beye istifa diye bağrıldı mı ki kendince gönderme yapıyo? Tamam ifbye koyuyor 3 senedir o yüzden minnettarız ama kendi kendine de narratif yaratıp aklınca maytap geçmesin yani. 12 kişi mi oynıycaz, ne oynadığımızı anlamamışsınız diyip, devre arası yabancı o.s almıycaz diyip lafını yemesini de unutmasın şayet taraftarla maytap amacında ise. Bize o kadar laf eden Acunla dostluğumuz devam ediyor diyip aynı ay içinde bjden 5 yiyip yong boysa elendiğimiz esnada büyük ihtimalle internette edilen laflara 10 ay kin güdüyosa boş yapmasın yeani.
Tor başlatsa tamamdı ama harbi boş yaptı orada ,kendisi hatırlattı direk ☹️

O açıklama kolpa

2 sene rezalet sezon geçirdiğimiz bir dönemde 45 kağıt bons harcayınca Tudor dönemi fotosporun bir kolpasıydı

Ama ısrarla inanılıyor, inanılsın tabii

Dursun’un bireysel ve yönetim olarak bu sene yaşattığı rezillikleri en son ne zaman yaşadık kestiremiyorum

Merit karaborsa zalewski uçaklar bankalar birliği hacıosman yabanck hakem vs vs

Savunulacak hiçbir tarafı yok.
Yuzsuzce evet öyle dedim dedi başkan😄 halbuki zamanında öğrenildi/bildirildi tadında bı haberdi

Frankowski denilen hantal herife 7 milyon zorunlu opsiyon vereceğiz yav. 30 yaşna gelmiş bu herife verilecek bu para içimi acıtıyor.

Sağ bek oynasın diye yaptığımız masraf.
11+1+7+6 milyon euro.

İnsanın çıldırası gelir. Miniktaş maçında fragmanını gösterdiği şeyleri hızlı kanadı olan her takıma karşı gösterir, büyük dert olacak bu herif.
frank gelecek sezon takimin en onemli parcalarindan biri olacak. sadece uyum sorunu yasiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt