Ali Burak Uz
10 Numara!
- 28 Temmuz 2011
- 10.071
- 15.637
- 2.613
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yanlış anlamışsın kısmen,Kimi alıp vurup uçacaksın
Fark yaratmak istiyorsan Sane gibi adamlar ve tutmaları lazım
Sallai gibilerin takıma level atlatması mümkün değil
Tamam da Sane ve KDB’nin risksiz olanını alamazsınYanlış anlamışsın kısmen,
tam tersi dediğin gibi Sallai ve onun kadar katkı vermemişlere 30 M gömmektense tam adamını bulmak lazım.
Sane özelinde çekincem yok değil - Zaha Ziyech gibi garip karaktere bürünmesi gibi şey geliyor aklıma - belki alakasız bir endişe. KDB özelinde sakatlık işinden çok çekiniyorum. Yoksa ikisininde yetenek ve özelliklerini sorgulayacak halim yok.
Söylediğin gibi - tutmaları lazım. 1 lira bile heba olmamalı.(tabii ki trasnferde %100 başarı imkansız bir şey ama çok net işler olması lazım)
vurup uçmaktan kastım o.
İyi iyi fenere falan gelmesini istemezdim şahsen
Simeone’yi de alalımEğer simeone bırakırsa mertens yeri için en makul adam correa bence daha iyisini bulamayiz
Ayriliyor zaten, galiba Meksika yolcusuEğer simeone bırakırsa mertens yeri için en makul adam correa bence daha iyisini bulamayiz
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu şekilde bakınca haklısın.Tamam da Sane ve KDB’nin risksiz olanını alamazsın
Hem Sallai gibisini almayalım hem üst düzey olsun hem de kesin fark yaratsın. Gerçekçi durmuyor.
Torreira, Davinson, Icardi, Osimhen, bunlar hep doğru zamanda doğru yerde olmakla ilgili şans transferleri. Bu fırsatlar hiç çıkmayadabilirdi sen buna göre planlama yapamazsın.
Sane sıkıntılı almadın diyelim, aynı seviyede başka free kanat var mı yok, daha düşük kaliteli olsun dedin gittin Sassuolo’dakini aldın; onda da değer katma ihtimali azalıyor ki o da maliyetli.
Zor bir denklem olmasını geçtim, çözümü de olmayabilecek bir denklem bu.