Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimi alıp vurup uçacaksın

Fark yaratmak istiyorsan Sane gibi adamlar ve tutmaları lazım

Sallai gibilerin takıma level atlatması mümkün değil
Yanlış anlamışsın kısmen,

tam tersi dediğin gibi Sallai ve onun kadar katkı vermemişlere 30 M gömmektense tam adamını bulmak lazım.

Sane özelinde çekincem yok değil - Zaha Ziyech gibi garip karaktere bürünmesi gibi şey geliyor aklıma - belki alakasız bir endişe. KDB özelinde sakatlık işinden çok çekiniyorum. Yoksa ikisininde yetenek ve özelliklerini sorgulayacak halim yok.

Söylediğin gibi - tutmaları lazım. 1 lira bile heba olmamalı.(tabii ki trasnferde %100 başarı imkansız bir şey ama çok net işler olması lazım)

vurup uçmaktan kastım o.

Jurgen Klopp, Roma ile anlaşmaya vardı!

Başkent ekibi, Alman teknik adam ile birlikte yeni bir yapılanmaya gidecek. Klopp, teklifi 18 Mayıs'ta kabul etti. 🤝

(@LaStampa)

xx/Günay
Boey/Salai Davinson/Kaan xx/Apo
Eren/Jakobs
Lemina/xx Torreira/Berkan
xx/Yunus xx/Ahmet xx/Sallai
Osimhen/Icardi

Barış ve Sara gider herhalde

Kaynak soru isareti biraz

Di Marzio ve Romano'dan bu konuda haber yok.

İyi iyi fenere falan gelmesini istemezdim şahsen

Yanlış anlamışsın kısmen,

tam tersi dediğin gibi Sallai ve onun kadar katkı vermemişlere 30 M gömmektense tam adamını bulmak lazım.

Sane özelinde çekincem yok değil - Zaha Ziyech gibi garip karaktere bürünmesi gibi şey geliyor aklıma - belki alakasız bir endişe. KDB özelinde sakatlık işinden çok çekiniyorum. Yoksa ikisininde yetenek ve özelliklerini sorgulayacak halim yok.

Söylediğin gibi - tutmaları lazım. 1 lira bile heba olmamalı.(tabii ki trasnferde %100 başarı imkansız bir şey ama çok net işler olması lazım)

vurup uçmaktan kastım o.
Tamam da Sane ve KDB’nin risksiz olanını alamazsın

Hem Sallai gibisini almayalım hem üst düzey olsun hem de kesin fark yaratsın. Gerçekçi durmuyor.

Torreira, Davinson, Icardi, Osimhen, bunlar hep doğru zamanda doğru yerde olmakla ilgili şans transferleri. Bu fırsatlar hiç çıkmayadabilirdi sen buna göre planlama yapamazsın.

Sane sıkıntılı almadın diyelim, aynı seviyede başka free kanat var mı yok, daha düşük kaliteli olsun dedin gittin Sassuolo’dakini aldın; onda da değer katma ihtimali azalıyor ki o da maliyetli.

Zor bir denklem olmasını geçtim, çözümü de olmayabilecek bir denklem bu.

Eğer simeone bırakırsa mertens yeri için en makul adam correa bence daha iyisini bulamayiz

Eğer simeone bırakırsa mertens yeri için en makul adam correa bence daha iyisini bulamayiz
Ayriliyor zaten, galiba Meksika yolcusu

Tamam da Sane ve KDB’nin risksiz olanını alamazsın

Hem Sallai gibisini almayalım hem üst düzey olsun hem de kesin fark yaratsın. Gerçekçi durmuyor.

Torreira, Davinson, Icardi, Osimhen, bunlar hep doğru zamanda doğru yerde olmakla ilgili şans transferleri. Bu fırsatlar hiç çıkmayadabilirdi sen buna göre planlama yapamazsın.

Sane sıkıntılı almadın diyelim, aynı seviyede başka free kanat var mı yok, daha düşük kaliteli olsun dedin gittin Sassuolo’dakini aldın; onda da değer katma ihtimali azalıyor ki o da maliyetli.

Zor bir denklem olmasını geçtim, çözümü de olmayabilecek bir denklem bu.
bu şekilde bakınca haklısın.

bendeki çekince saha içi değil daha çok salmasın adam kaygısı işte - o risk tabii ki her oyuncuda varda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt