- 31 Ağustos 2021
- 70.292
- 50.314
- 3.843
o risk her oyuncu için var - bu adamlarda o özellikler var - bahsettiğin endişem farklı şekilde bu iki isimde de var ama Sane kanattan adam eksiltip kilit pas atabilen , skoru alabilen adam (bazen baya kötü de oynadığını hatırlıyorum baktığım maçlarda gerçi ama genel bakmak lazım)Sevgili Can ,aslında isimlerden ziyade takıma geldiklerinde direkt katkı sağlayabileceklermi sağlayabilemeyecekler mi ,tamda meselenin burasındayız.Bize Lemina etkisi yapacak oyuncuya çok ihtiyacımız var.Bence bu doğrultuda giteliyiz.Yüreğini ortaya koyacak oyuncuya ihtiyaç velhasıl.Kevin De Bruyne ya da Sane bize bu doğrultuda katkı sağlar mı?Parayı bir anlığına unut.
KDB aslında daha ihtiyaç profil bizde - hem tüm sezon banko kullanmama ihtimalinde elinde Sara opsiyonunda var döndürebileceğin lig maçlarında - her maç 90 dk yüklenmek durumunda değilsin. Hem Mertens sayesinde çok daha rahat ikna ediliebilecek profil.
Olumlu özellik olarak ikiside etki eder (lig için konuşmuyorum baya baya CL açısından bakıyorum).
esas kafamı kurcalayan bu yönetimin böyle bir durumda doğru adamı tercih etmesi - Okan hocanında net bir düşünce ile tercih belirtmesi vs. gibi.