Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sevgili Can ,aslında isimlerden ziyade takıma geldiklerinde direkt katkı sağlayabileceklermi sağlayabilemeyecekler mi ,tamda meselenin burasındayız.Bize Lemina etkisi yapacak oyuncuya çok ihtiyacımız var.Bence bu doğrultuda giteliyiz.Yüreğini ortaya koyacak oyuncuya ihtiyaç velhasıl.Kevin De Bruyne ya da Sane bize bu doğrultuda katkı sağlar mı?Parayı bir anlığına unut.
o risk her oyuncu için var - bu adamlarda o özellikler var - bahsettiğin endişem farklı şekilde bu iki isimde de var ama Sane kanattan adam eksiltip kilit pas atabilen , skoru alabilen adam (bazen baya kötü de oynadığını hatırlıyorum baktığım maçlarda gerçi ama genel bakmak lazım)

KDB aslında daha ihtiyaç profil bizde - hem tüm sezon banko kullanmama ihtimalinde elinde Sara opsiyonunda var döndürebileceğin lig maçlarında - her maç 90 dk yüklenmek durumunda değilsin. Hem Mertens sayesinde çok daha rahat ikna ediliebilecek profil.

Olumlu özellik olarak ikiside etki eder (lig için konuşmuyorum baya baya CL açısından bakıyorum).

esas kafamı kurcalayan bu yönetimin böyle bir durumda doğru adamı tercih etmesi - Okan hocanında net bir düşünce ile tercih belirtmesi vs. gibi.

Transfer islerinin biraz sans ve enerji isi oldugunu düsünüyorum

Çıktığı ilk birkaç maçta ortalama altında kalan topcu kolay kolay toparlayamıyor birkac ornek haric

Frankowski örnegini hep veririm, tam bizlikti gelmeden önce tutmayacak diyen kimse yoktu burada

Kedi olalı bir fare tuttular falan dedik ama yine fiyasko çıktı

Franki gibi birinin tutmadıgı ortamda transferleri ince eleyip sık dokusan ne dokumasan ne

Tam tersi eren mesela, herifi herkes bokluyordu devre arasi. Sezon genelinde osi disindaki en iyi transferimiz oldu katki olarak

Başta da dedigim gibi biraz şans ve enerji işi bu işler

Osi için 1 sene daha kal CL oyna kazanacağın maaş+bonservisinden elde edilecek karın %40 ını verelim söylemleri vardı. Biz tabi 75 ten ne kadar yukarı satabiliriz orası muamma..

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizim o paranin ustunde satma olasiligimiz %0 cunku burasi Turkiye.

o risk her oyuncu için var - bu adamlarda o özellikler var - bahsettiğin endişem farklı şekilde bu iki isimde de var ama Sane kanattan adam eksiltip kilit pas atabilen , skoru alabilen adam (bazen baya kötü de oynadığını hatırlıyorum baktığım maçlarda gerçi ama genel bakmak lazım)

KDB aslında daha ihtiyaç profil bizde - hem tüm sezon banko kullanmama ihtimalinde elinde Sara opsiyonunda var döndürebileceğin lig maçlarında - her maç 90 dk yüklenmek durumunda değilsin. Hem Mertens sayesinde çok daha rahat ikna ediliebilecek profil.

Olumlu özellik olarak ikiside etki eder (lig için konuşmuyorum baya baya CL açısından bakıyorum).

esas kafamı kurcalayan bu yönetimin böyle bir durumda doğru adamı tercih etmesi - Okan hocanında net bir düşünce ile tercih belirtmesi vs. gibi.
Bize kesinlikle kilit açacak,oyundan kaybolmayacak arkadaşlarıyla uyumlu bir 10 numaraya çok ihtiyacımız var.Sarada son maçlarda okadar kayboldu ki.Ben bunu sevmiyorum.Sürekli istekli olan aklıyla oynayan bir oyuncu .KDB yıllık ücreti bizi biraz aşar ama gelir ve faydalı olur ama sakatlık sonrası korkutuyor.Çok ihtiyaç var bakalım gönlümüze göre olacak mı?Sane içindende umalımki Ziyech çıkmaz " eğer alabilir isek".

Gelenlerden önce gidenler önem taşıyor; artık Taylanlar felan görmek istemiyorum.

8-9 milyon euroluk çöp transferler gelince ben

1747735484858.webp

Şu herif tam CL’de şişirip Dortmund’a satılacak topçu ama Yunus kalacaksa ikisi bir arada olmaz yoksa keşke yoklasak

Osimhen Arabistan’dan gelecek teklifleri 30 yaşından sonra da alabilir, bu kadar genç yaştayken buralarda da iyi paralar kazanabilecek durumdayken sevdiği ve sevilfiği yerde kalmayı tercih edeceğini düşünüyorum

Osimhen konusunda bence dogru strateji ile gitmek lazim. Bu adam bu sene Avrupa'da neredeyse birkac maç oynamasina ragmen Arabistan bu teklifleri yapiyor. Demek ki bizle 2 sene CL yapsa da yapacak.

Yonetim yerinde olsam Osi'ye soyle teklif ederdim. Bize gel 3 sene sozlesme imzalayalim. Yillik maas 12-15M $ diyelim. 2 sene sonra Arabistana seni satalim ve satistan da sana pay verelim.

Bu denklemde belki Arabistan'daki gibi 40 40 kazanmayacak. Fakat 2 sene CL olacagini dusunursek, orada kendini gosterecek. Biz 60'a sattik diyelim. 30 Osimhen'e versek, 30 bize kalsa bile makul.

Ben eminim ki boey yerine adamlar aldik parayi hic ettik. Osi icinde aynisini yapariz.

Bu teklif hic de az bir teklif degil bence.
Bu formulle ve 2 sene CL ile aklini celebiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt