- 12 Haziran 2015
- 36.380
- 32.035
- 2.693
Bu sene Bjk şampiyon olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Martinezde tepkiye etki ters işliyor yav öyle durumlarda. Yanma gibi bir durumda olmayızMartinez kalede lunin gibi emanet durmuyo,nando gibi şampiyonluk modu açma durumu da olabiliyor tek sıkıntı şl de fransız forvetlerin olduğu rakiplere denk gelirsek ayvayı yiyebiliriz 2022 mevzusundan dolayı,yanan biz oluruz
Benim adaylarım martinez,kepa,nick pope,trafford ve bono
Hesabı kime verdin ahbertBu sene Bjk şampiyon olur
Martinezde tepkiye etki ters işliyor yav öyle durumlarda. Yanma gibi bir durumda olmayız
GscEuro da parayı kırdım, hesabı da okuttuk, şu hale geldim en sonHesabı kime verdin ahbert
martinezBadi yap bi 11 o zaman kendimize gelelim
ben okeyim
ben okeyim
2027 de mümkünBu sene Bjk şampiyon olur
O sene bu sene o zaman Febe2027 de mümkün
GünayAyağı iyi olan kaleci lazım
ben okeyim
Şansları var evet ama saturn zorluyor.yani coşku var ama hayal kırıklığı da var.Tr kupasını alırlar belkiO sene bu sene o zaman Febe
PUSDHSDHSDHSKutsal sert yorum mu
İşin gerçeği zaten daha yüksek paralara Napoli'den ayrılmak istediği ve transferine izin verilmediği için Napoli ile kavgalı birkaç senedir.Kendisinden daha çok menejerlik işleri durumunu belirliyor ama gitmek istemesi nedeniyle sorun yaşaması "Acaba problemli mi? " diyerekten de büyük kulüplerin isteği açısından frenleyici. Çok daha yüksek paralara PSG'ye gideceği dönemde de yaşadığı sakatlıklar ve maske takma zorunda olması da Avrupa'ya transferini engelledi. Bize gelmeden Arabistan'a gitmeyi de kabul etmişti çıkış maddesi koyup.Osimhenin kalacağını düşünmüyorum istediğinizi diyebilirsiniz ama siyahi futbolcuların geneli parayı sever ben bizde kalma ihtimalini düşük ve mucize olarak görüyorum inşallah o mucize gerçekleşir