Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Martinez kalede lunin gibi emanet durmuyo,nando gibi şampiyonluk modu açma durumu da olabiliyor tek sıkıntı şl de fransız forvetlerin olduğu rakiplere denk gelirsek ayvayı yiyebiliriz 2022 mevzusundan dolayı,yanan biz oluruz

Benim adaylarım martinez,kepa,nick pope,trafford ve bono
Martinezde tepkiye etki ters işliyor yav öyle durumlarda. Yanma gibi bir durumda olmayız

Hesabı kime verdin ahbert
GscEuro da parayı kırdım, hesabı da okuttuk, şu hale geldim en son :ROFLMAO::ROFLMAO:

Super League Money GIF by Anderson .Paak

Çocuklar duymasında oynarken kendisini bjkli bildiğimiz ama gercekte fbli olan havuç emrenin popstar abidinden boşunayı dinlerken yeni transfer alexi beklediği yaz gibi bende sane'yi bekliyor ve abidinden boşunayı dinliyorum.dipnot:serdar ortaç unut beniyi bu sarkidan araklamis yalnız.cok ayıp

Osimhenin kalacağını düşünmüyorum istediğinizi diyebilirsiniz ama siyahi futbolcuların geneli parayı sever ben bizde kalma ihtimalini düşük ve mucize olarak görüyorum inşallah o mucize gerçekleşir
İşin gerçeği zaten daha yüksek paralara Napoli'den ayrılmak istediği ve transferine izin verilmediği için Napoli ile kavgalı birkaç senedir.Kendisinden daha çok menejerlik işleri durumunu belirliyor ama gitmek istemesi nedeniyle sorun yaşaması "Acaba problemli mi? " diyerekten de büyük kulüplerin isteği açısından frenleyici. Çok daha yüksek paralara PSG'ye gideceği dönemde de yaşadığı sakatlıklar ve maske takma zorunda olması da Avrupa'ya transferini engelledi. Bize gelmeden Arabistan'a gitmeyi de kabul etmişti çıkış maddesi koyup.
Özetle isteği, istediği Napoli'den de kazandığından daha yüksek maaşa(11 m. euro net) daha büyük bir kulübe transfer.O teklifi alamazsa (Yukarıda anlattığım süreçten dolayı çok zor.)
ibre 75 m. serbest kalma maddesi aktif olaraktan çok para veren Arap kulüplerine sonra da bize döner.

Burada detay nokta çok önemli, seneye Dünya Kupası olacağı için oradaki performans ile de yine Avrupa kapıları açılır beklentisi vardır. İdman kalitesi ve Şampiyonlar Ligi avantajı ile bu bir seneyi bizde geçirebilir. Benim tahminim formunu yakalamışken 1 sene daha devam edeceği ve Dünya Kupası sonrası gideceği. (Ya Avrupa ya Arabistan.)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt