Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera’nin son iki sezonu kötüydü yani gecmis yillara göre

Bu yüzden son iki sezon performansinin üstüne cikacak bir kaleci lazim eger güclenmek istiyorsak

Muslera gibi bir kaleci’yi bulmak zor,ilk üc sampiyonlugunda büyük katkilari oldu hatta takimin en önemli parcasiydi

AL SANA DUYUM:

1747762403229.webp

Kesinlikle, hic bir tane bolumune izlemedim simdiye kadar. Tavuk dunyasinda menajar olan adam, sirf bombos yorumlar yaptigi icin gidip protokolde ozel localarda agirlaniyor.

Kerem ovet desen sadece miy miy miy diye zirliyor

Kiyici zaten fiyasko
Tavukçu geçen sene Adnan Polatin ağzıyla florya o kadar etmez diyordu. Simdi localarda takiliyor. Tesadüf mü motzum. Biz de ufak ufak kirleniyoruz.

O kadar dandik bir lig varki neredeyse her sene kas sakatlığı yaşayan osimhen çok şükür bizde 1 kere falan sakatlandı adam yarı eforla perişan etti herkesi.Mal mal yabanci kurallari getirip ligi düzeltmeye çalışacaklarına farklı bir şeyler denesinler

Bunun da fiyat iyiymiş yaw. 10’a biter

Villa hariç hepsinin kalecisi ligin en iyileri yav bu ne alaka belki sanchez hadi biraz sels ve pope'a göre kötüdür de onların da strasbourgdaki kalecileri şov yaptı bu sene bulkadan daha iyiydi aynı ligden daha kötüsünü mu alacaklarmış

Dünyanın en boş heriflerinden biri

Devre arası t dönemine tarihin en iyi t dönemi falan demişti, en bokladığı adam ise Erendi sen düşün

Bir de toptan anlıyormuş gibi konuşturuyorlar

Bu eski açık tayfasında arada katılan Koray dışında futboldan anlayan yok noktasına gidiyor iyice.

Son saçmalamasından sonra Kıyıcı’yı da sildim, iki öne çıkan kendini bir şey sanıp taraftara falan sallıyor, tepki gelince de ben şuna demek istedim falan diyor.
Abonelikten çıkıyorum.

Bize cuestadan 8 m falan girdi de 2-3 sene önce dünyanın en iyi stoperlerindenken super lige gelip sıçan skriniarin yarım sezon 6 sokmamasi da iyi oldu bir yandan.Bence onu alsaydık sica sica bir hal kalsa da skriniari kesmezdi hoca 3lude devam ederdik.Skriniar öyle bir hale gelmişki koşmaya önden başlasa bu forumdaki normal vatandaşı bile geçemez koşuda ne follos olurduk 3lude kim bilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt