Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünyanın en boş heriflerinden biri

Devre arası t dönemine tarihin en iyi t dönemi falan demişti, en bokladığı adam ise Erendi sen düşün

Bir de toptan anlıyormuş gibi konuşturuyorlar

Bu eski açık tayfasında arada katılan Koray dışında futboldan anlayan yok noktasına gidiyor iyice.

Son saçmalamasından sonra Kıyıcı’yı da sildim, iki öne çıkan kendini bir şey sanıp taraftara falan sallıyor, tepki gelince de ben şuna demek istedim falan diyor.

korayda dün saçmaladı biraz

aslında kerem bunların içinde yine en mantıklısıda o da bazen saçmaladımı en saçmalayanı

bizim makarasına totem yaptığımız şeyleri o gerçekden inanarak söylüyor
çok tırsık 😂

kıyıcı ise artık red list bundan sonra taraftar içinden geçecek onun kurtuluşu yok okandan daha çok tepki görecek gsnin ahmet ercanları olacak bundan kaçışı yok!

erinç ise hatipoğlunun köpekliğini yaptığı için bir dönem zaten adamdan saymıyorum daha
kavukcuya sallayıp hatipoğlundan hiç bahsetmedi ocakda

bunları tek tek yazdım ben
haber karşılığı hatipoğlunun köpekliğini yapan herkese köpek gibi davranılacak!

korayda dün saçmaladı biraz

aslında kerem bunların içinde yine en mantıklısıda o da bazen saçmaladımı en saçmalayanı

bizim makarasına totem yaptığımız şeyleri o gerçekden inanarak söylüyor
çok tırsık 😂

kıyıcı ise artık red list bundan sonra taraftar içinden geçecek onun kurtuluşu yok okandan daha çok tepki görecek gsnin ahmet ercanları olacak bundan kaçışı yok!

erinç ise hatipoğlunun köpekliğini yaptığı için bir dönem zaten adamdan saymıyorum daha
kavukcuya sallayıp hatipoğlundan hiç bahsetmedi ocakda

bunları tek tek yazdım ben
haber karşılığı hatipoğlunun köpekliğini yapan herkese köpek gibi davranılacak!
Erinç tam bir vasatkrali ya nerde bir luzümsüz adam var onu över. Mesela en son cuestaya bile bir seyler demiştide unuttum foruma atmiştim hatta gülelim diye.

Yabancı sinirından dolayı Muslera'yı yollayıp Onur Kıvrak'ı almalıyız.
200w (9).gif

Tüm zamanlar lig puan durumunda fb bizden 40 puan öndeymiş

İkili maçlarda da bayağı öndeler

Bu nasıl olabiliyo la

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt