Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Bunun da fiyat iyiymiş yaw. 10’a biter
kirLık katillere benziyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunun da fiyat iyiymiş yaw. 10’a biter
istihbaratçı hem de ağabası renkdaş osimheni ilk söyleyenlerden
Hayatlarını kulübeye niye adadılar mert hakan mı bu insanlar?P4 otopark izle
orda cace ve maraz var en azindan hayatlarina kulubeye adamis adamlar ha birde sinan abi var
Tam forumluk isimKutal SERTYORUM ne yaw
Dünyanın en boş heriflerinden biri
Devre arası t dönemine tarihin en iyi t dönemi falan demişti, en bokladığı adam ise Erendi sen düşün
Bir de toptan anlıyormuş gibi konuşturuyorlar
Bu eski açık tayfasında arada katılan Koray dışında futboldan anlayan yok noktasına gidiyor iyice.
Son saçmalamasından sonra Kıyıcı’yı da sildim, iki öne çıkan kendini bir şey sanıp taraftara falan sallıyor, tepki gelince de ben şuna demek istedim falan diyor.
Erinç tam bir vasatkrali ya nerde bir luzümsüz adam var onu över. Mesela en son cuestaya bile bir seyler demiştide unuttum foruma atmiştim hatta gülelim diye.korayda dün saçmaladı biraz
aslında kerem bunların içinde yine en mantıklısıda o da bazen saçmaladımı en saçmalayanı
bizim makarasına totem yaptığımız şeyleri o gerçekden inanarak söylüyor
çok tırsık
kıyıcı ise artık red list bundan sonra taraftar içinden geçecek onun kurtuluşu yok okandan daha çok tepki görecek gsnin ahmet ercanları olacak bundan kaçışı yok!
erinç ise hatipoğlunun köpekliğini yaptığı için bir dönem zaten adamdan saymıyorum daha
kavukcuya sallayıp hatipoğlundan hiç bahsetmedi ocakda
bunları tek tek yazdım ben
haber karşılığı hatipoğlunun köpekliğini yapan herkese köpek gibi davranılacak!
Yabancı sinirından dolayı Muslera'yı yollayıp Onur Kıvrak'ı almalıyız.
Burcu hanım şampiyonluk maçımızda statta yerini almış. Storylerini gördün müYabancı sinirından dolayı Muslera'yı yollayıp Onur Kıvrak'ı almalıyız.
güzel birşey çıkacak gibi
Yapı mı var diyorsun yoksaTüm zamanlar lig puan durumunda fb bizden 40 puan öndeymiş
İkili maçlarda da bayağı öndeler
Bu nasıl olabiliyo la
Bizim daha cok boyle 8. lik 13. luk gibi dandik sezonlarimiz var onlara nazaran.Tüm zamanlar lig puan durumunda fb bizden 40 puan öndeymiş
Bu nasıl olabiliyo la
Tüm zamanlar lig puan durumunda fb bizden 40 puan öndeymiş
Bu nasıl olabiliyo la