Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gene çok kötü değil 4 yıldıza ilk geçtiğimizden daha iyi gözüküyor ama yan yana olsa tadından yenmezdi.
GrGginZXMAAQWN4
Eiffel Kulesi gibi heybetli.

Dört yıldıza göre daha estetik.

Dursun Özbek: "25. şampiyonluğu ve 5. yıldızı aldık. Galatasaray camiasına hayırlı olsun. Taraftarımıza, oyuncularıma, yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Zor bir sezondu. Şampiyon olarak bitirdik. Avrupa'da başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız. Transfer sezonuna giriyoruz. Tüm Galatasaraylılara armağan olsun. Bize destek olan herkese teşekkür ediyorum."

"Fenerbahçe dördüncü yıldızı takmadan, 'Biz beşinci yıldızı takacağız.' diye bir öngörünüz vardı. O günden sonra konuşmadınız. Bugün neler düşünüyorsunuz?"

Dursun Özbek: "2017'de söylediğim bir şeydi. O gün verdiğim sözü, bugün tutmanın gururunu yaşıyorum. Galatasaray, birlik ve beraberliğini koruduğu sürece şampiyonluğun en büyük adayıdır. Beşinci yıldız Galatasaray'a hayırlı olsun."

Dursun Özbek: Osimhen ile görüşmelerimiz devam ediyor. Bakalım nasıl sonuçlanacak. Her şeyden önce Osimhen'in de Galatasaray'da kalmak istemesi lazım.

Alllah dönem başladı hayırlara vesile olsun inşallahhh

en önemlisi skorer, teknik, oynatacak 10. yunus ve barış ile gitmez en az 1 tane açık. 1 kaleci.. osimhen mümkünse 1 numara hedef..

Sabır ver Allahım, çıktı yine gecenin bir yarısı

Beinde göt nasıl yanar canlı görüntüsü var.

Evet mutlu günler geride kaldı. Tüm forumdaşlarıma sabırlar dilerim. Stressss babacım stressss

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt