Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaleci gelecek birde osi kalirsa benim icin mertensin yerine bi 10 no (false 9) alindimi yeterli. Boey diyorlar eski performansi verebilirmi hatta sallaiyi kesebilirmi emin degilim. Ha birde cuesta gidermi bilmiyorum ama stoperde iyi olurdu. Gerci stoper alindimi apo kesmeye almazlar, alternatif olur, bu yüzden cuestada kalir gibi. Dedikleri gibi fazla transfer olmaz gibi. Yeterki osi kalsin.
Amma abarttiniz sallai olayini
Adam her mac üç sarılık hareket yapiyor yaka paça çeke çeke adam tutuyor bugun hoca bakti olmayacak çıkardı hemen
Boey kim sallai kim tek bacagiyla oynasa sallaiden iyi oynar
Oyuncu deger gormek ister boey orda deger gormedi buraya donunce kaldigi yerden devam eder

Kanatlardan biri genç ve sağ beki genç yapabiliriz. Diğerleri 23-26 yaş arası iyi oyuncular olması gerekiyor
Bize yine 1-2 tane 30 + oyuncu mecbur lazim, takimda iki tane efsane yolcu ve iyi futbolcudan ziyade karakter + tecrube de lazim bu takima.

Hayırlı olsun nöbet

Osimhen olmazsa herşey anlamsız ama

Bize yine 1-2 tane 30 + oyuncu mecbur lazim, takimda iki tane efsane yolcu ve iyi futbolcudan ziyade karakter + tecrube de lazim bu takima.
İcardi davidson abdulkerim artık 30luk oyuncular olarak bakmak lazım. Yeni alacağımız oyuncular omurga olacak belki gelecek şampiyonlar için

Bu strese nasıl dayanacağız - hayırlı bir dönem geçirmek dileğiyle

Musleraya veda ile Mertens ailesinin gidiyor olması aşırı üzüyor manevi açıdan ama yapacak bir şey yok.

İcardi davidson abdulkerim artık 30luk oyuncular olarak bakmak lazım. Yeni alacağımız oyuncular omurga olacak belki gelecek şampiyonlar için
Icardi'nin durumu belirsiz, yani sakatlik sonrasi nasil donecegini bilmiyoruz. Yine en kotu bir tane tecrubeli ayak gerekiyor bu takima, sadece saha icinden bahsetmiyorum ayni zamanda Kemerburgaz'da takima sahip cikacak, genclere ornek olacak, takimdasligi yukari cekebilecek -Mertens gibi- biri gerekiyor. Basarinin yolu Kemerburgaz'dan geliyor onu demeye calisiyorum. Iyi futbolcu illa bulunur ama diger faktorler en az bunun kadar onemli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt