Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Recep Buruk Bu arada alıntı kutusu biraz daha belirgin bir hale getirilebilir bence;

1747604296555.webp

Karanlık modda sorun yok.

Apo ve sallai yerine adamlar kesin lazım, avrupada pişman oluruz yoksa. Barış gideceği için 2-3 tane kanat lazım
Iyide osi alinirsa diger mevkiler zor. Kaleci garanti alinacak bi 10 noda sart. Franky ye okadar para gittikten sonra bidaha adam almazlar oraya. Frankynin düzelmesini temenni edecegiz.

Fenerbahçenin ne olacağı belli değil, eylüle seçim koydular, koç gidecek mi kalacak mı. mourinho gidecek mi kalacak mı. transferler nasıl olacak (belirsizlik)

beşiktaşın ne olacağı belli değil.

biz güçlü bir şekilde devam edecez yolumuza. doğru yapılanırsak 2-3 yıl daha şampiyonluk vermeyiz. avrupada da üst turlar görülür.

Ön alana mertens gibi zeki oyuncu şart.Kanatlarada teknik kapasitesi adam lazım hep son tercih hatalarından zor maçlarda çok kaçırıyoruz.Hatipoğlu denen kripto şahıs yapacaksa transferleri en başından söyleyin boşa beklemeyelim.

Amma abarttiniz sallai olayini
Adam her mac üç sarılık hareket yapiyor yaka paça çeke çeke adam tutuyor bugun hoca bakti olmayacak çıkardı hemen
Boey kim sallai kim tek bacagiyla oynasa sallaiden iyi oynar
Oyuncu deger gormek ister boey orda deger gormedi buraya donunce kaldigi yerden devam eder
Boey gelirse sallaiyi kesemez. Sallaiyin bi artisi daha var ki ofansta boeyden daha iyi oyuncu. Gecen hafta osiye attigi pasi hani ofsayttan iptal edilen golün pasini boey atamaz. Oynadikca oraya dahada alisacak.

Brandt, trossard ve boeyi temmuz 15r kadar indiremeyen yönetim istifa etmeli. Fbnin gideceği ilk isimler bunlar

Kavukçu: Osimhen’e Ocak ayında devam etmek istediğimizi söyledim. İnsanlar bana hayal diyordu. Ancak şimdi o masada varız.
Bu iş olmayınca kötü görünücek, olsa da ciddi bir ekonomik durum söz konusu. İnş iyi yönetirsiniz, temmuz ayında yeni bir kaos çıkmasın artık

Osimhen’i alırsa Dursun’un bir heykeli en azından bir büstü dikilmeli

Boey gelirse sallaiyi kesemez. Sallaiyin bi artisi daha var ki ofansta boeyden daha iyi oyuncu. Gecen hafta osiye attigi pasi hani ofsayttan iptal edilen golün pasini boey atamaz. Oynadikca oraya dahada alisacak.
boey gelirse sallai ilk 18e giremez. Zaten kanat falan da oynayamıyor yalandan beke koyuyoruz

Kavukçu: Osimhen’e kalmak isterse bonservisini ve maaşını ödeyeceğimizi söyledik. Şu önemli Osimhen’e nasıl ne kadar teklifler gelecek. Ben inanıyor muyum, inanıyorum. Tüm fedakarlığı yapıp inşallah tutarız.

Hocam boeyin savunması sallaiyi şamaroğlanı yapar. Ligte çükübikilere karşı yaptıkları ölçü değil

Abdullah Kavukcu: "Biz Osimhen'e şunu söyledik. 'Eğer sen kalmak istiyorsan bonservisini almaya ve sana ücretini vermeye hazırız.' Kendisi Türkiye'yi çok seviyor. Ancak hayatın gerçekliği de var. Teklifler de var. Osimhen de tüm teklifleri görmek istiyor. Sezon sonuna kadar biraz netleşir durum. Kendi kafasında da netleştirmesi lazım. Ben inanıyorum. Başkanımızın liderliğinde elimizden geleni yapıyoruz."

Kesin alınması gerekenler kaleci sol stoper sağ bek 10 no ve osimhen
Olursa çok iyi olurlar ilave olarak kanat ve xaka gibi bir orta saha

Faruk Sallainin hucumda boeyden iyi olmasi seni sasirtiyormu ?
Tabiki adam hucum oyuncusu
Ozaman hucum yonu erenden de iyi jacobstan da iyi sol beke koyalim
Bizim oynadigimiz sistemde
İki bekin hizli olmasi elzem stoperler orta cizgide eren neden katki veriyor

Takimin en hizli oyuncusu
Boeyde gelirse yiyecegimiz geçiş leminayla birlikte cok cok azalir
Takim ilerde rahat rahat oynar
Erenden sonra Abdul nasil iyi gorunuyor Boeyden sonrada Sanchez daha rahatlayacak

Boey hic hucum yapmasin ileri geri bindirsin yeter on taraftaki oyuncu o pasi atar sallainin atacagi bir pasa kaldiysa hucum yandik
Savunma alisilarak ogrenilmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt