Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alakası yok

O dönem 3-4-1-2 oynamaktı plan

Her transferi bu plan doğrultusunda yaptık. Osimhen'in partneri kendisi olacaktı
Ben farklı bir şey iddia ettim mi. Gelecek planıyla ilgili söylediğin şeye argüman ürettim. Tartıştığımız konu yazın gidip gitmemesi nerede kimle oynayacağı değil ki yav.
Demek ki osimhenin alınabileceğini düşünmediği için 1 senelik sözleşme ile geldi adam diyorum. Keriz mi osimhen, icardili ortamda 3lü de oynansa 2li de oynansa 3. olarak kendisi oluyor(sıralamadan bağımsız)

Ben farklı bir şey iddia ettim mi. Gelecek planıyla ilgili söylediğin şeye argüman ürettim. Tartıştığımız konu yazın gidip gitmemesi nerede kimle oynayacağı değil ki yav.
Demek ki osimhenin alınabileceğini düşünmediği için 1 senelik sözleşme ile geldi adam diyorum. Keriz mi osimhen, icardili ortamda 3lü de oynansa 2li de oynansa 3. olarak kendisi oluyor(sıralamadan bağımsız)
Tmm Morata gitti ama benim ilk yazdığım postlan ne ilgisi var

Icardi Osimhen yedeği mi olcak yani o durumda. Yoksa çift forvet mi oynucaz

ÇİFT FORVET işine ne dersiniz Osimhen'in alındığı senaryoda

Osimhen Morata benim içime sinmeye başladı Icardi'nin seviye zaten malum
ligte milleti osurtur ifblilerin 103 gollü rekoruda yok ederiz hoş olur ama avrupada olmaz orada da bizi duman ederler.

Sara şubata kadar harika oynamış.adami 2.5 aydir fiziken dökülüyor diye yerin dibine sokmuşlar her yerde,nankör taraftar. Böyle korner kullanan bul bakalım bulabilyosan..fb senelerce alexle,hojdonkla böyle goturmus derbileri ve ligi
10 numarada olmuyor sergenim.
Lemina-torreira-sara denkleminde forvet arkasında birisini oynatma gibi fantezi de sıçırtıyor.

Ayrıca çok hantal bir herif oldu, sara gibi bir adam şut çekerken kaleye yetiştiremiyor yav.

ligte milleti osurtur ifblilerin 103 gollü rekoruda yok ederiz hoş olur ama avrupada olmaz orada da bizi duman ederler.
Bu ezbere karşıyım ya

Forvetlerin kim olduğuna bağlı

Mücadele ederlerse gerektiği kadar hiç de öyle olmaz

Zaten büyük ekipler savunmada 4-4-2 gibi diziliyor yer yer

Tmm Morata gitti ama benim ilk yazdığım postlan ne ilgisi var

Icardi Osimhen yedeği mi olcak yani o durumda. Yoksa çift forvet mi oynucaz
Çift oynarız zaten her halükarda. İlk deneyeceğimiz 3lü savunma 2li forvet gerisini serpiştirmek.
3-5-2 fena göz kırpıyor gelecek sene için.
Osimhen alındığı durumda İcardi de kalsa morata da çift forvet oynayacağız bu çok net.

Arkalarındaki adam öyle bir herif olmalı ki hem torreiradan izler taşımalı, hem mertens gibi futbolu çok iyi bilip oynamalı futbol zekası üst seviye olmalı hemde sneijderin skorerliğine sahip olmalı.

Yapılacak her türlü ofansif kadroda içimize öküz oturacağını düşünüyorum.

Çift oynarız zaten her halükarda. İlk deneyeceğimiz 3lü savunma 2li forvet gerisini serpiştirmek.
3-5-2 fena göz kırpıyor gelecek sene için.
Osimhen alındığı durumda İcardi de kalsa morata da çift forvet oynayacağız bu çok net.

Arkalarındaki adam öyle bir herif olmalı ki hem torreiradan izler taşımalı, hem mertens gibi futbolu çok iyi bilip oynamalı futbol zekası üst seviye olmalı hemde sneijderin skorerliğine sahip olmalı.

Yapılacak her türlü ofansif kadroda içimize öküz oturacağını düşünüyorum.
La zaten benim soru şuydu

Osimhen'i aldık diyelim

Icardi ve Morata ne olacak

Yollanırlar mı yedeğe mi çekilirler çift forvet mi

Alıntıladın o kadar yanıtla bari

Şimdi şov zamanı. Belki de bir daha hiçbir zaman bu seviyede bir finansal güce sahip olamayacağız, o yüzden farkı daha da açmak adına, özellikle Avrupa adına hamleler yapmak zorundayız.

Kaleye Nice'den Bulka 13-15 Milyon Euro bandına,
Defans'a Valencia'dan; şu anda PSG ve bir çok devin listesinde bulunan Mosquera, 25 Milyon Euro,
Sağ beke Bayern'den Sacha Boey, 12-13 Milyon Euro bandına,
Osimhen kalırsa: 60-65 Milyon Euro bandına (Eğer olmazsa Vlahovic (30 Milyon Euro) ya da Jonathan David (12 Milyon İmza Parası)),
Orta sahaya Sara'nın ayrıldığı ya da ayrılmadığı senaryoda Baturina 20 Milyon Euro civarına,
Yunus ya da Barış ile rotasyona girebilecek, teknik tecrübeli bir kanat transferi (Berghuis gibi),
bu transferlerin üzerine genç yabancı potansiyelli futbolcular, gurbetçi Taylan Bulut tarzında futbolcular alınmalı.

Tüm bu oyuncular kadroya eklenir (Osimhen'in kaldığı senaryo) 130-150 Milyon Euro civarında para harcanırsa hepsinden devasa paralar kazanıp, çok güçlü bir kadro kurmak mümkün olur.

Bulka
Boey-Davinson-Mosquera-Eren
Torreira-Lemina
Yunus-Baturina-Barış
Osimhen​

Şeklinde aşırı potansiyelli ve genç bir kadro elde edebiliriz. Bu kadro da bence bizi hem Avrupa'da taşır, hem de genç kadronun potansiyelini ortaya çıkarır. Hatipoğlunun dediği gibi 1-2 transferler geçiştirilebilecek bir operasyon değil, doğru bir mini revizyona gitmemiz gerekiyor. Umutluyum transfer döneminden. Umarım eşik atladığımız bir dönem olur.

Aklımdaki yardımcı forvet tipi direkt olarak Maeda yav.

Herif hem çevik, hem enerjik hemde futbol bilgisi vasatın üstünde.
Böyle herifler takımın seviyesini de üste çıkarıyor. Osimhenin bu sene bize yaşattığı da buydu hiç kimse savaşmazsa tek başına savaşıyordu.
Geçen sene torreira ve mertens bu şekildeydi. Keremin yaratıcılığını zaten saymıyorum.

Futbol artık dikine enerjisi ve gücü yüksek oyuncularla oynanıyor.
Osimhen aldık bitti burada kesmemeliyiz. Kanat için en az bu seviye 2 tane adam lazım.
Yunusu forvet arkasına kaydırıp ekstra gelişim göstermesini sağlamamız lazım 3-4-1-2 ile yolumuza devam edebiliriz. Bu şekilde leminayı da takıma güzel bir şekilde monte ederiz.

Eren kanatlardan birinde iyi iş çıkarır ama 50 maçı(8i ş.ligi) kaldıramaz sağlam takviye gerekiyor. Diğer kanat polonyalı şuayiple hiç olmaz. Sözleşmede bir açık falan varsa postalamak lazım.

Özetlersek eğer içim kan ağlasa da hem çilek, hem muz omayacak gibi duruyor üzerine bir de mango doğrayalım hiç olmaz.
Kendimizi kandırmamak lazım.

Ha derin bir kadro olmalı ama bu aynı anda diğer taktiklere uyum sağlayacak derinlikte olmalı. Kanat bekiyim ben diyip bek oynatınca ilk defa defans yapan forvet gibi takılan adamlarla olmaz. Sallai ile bek hiç olmaz, sallai o 3. forvet var ya heh işte o olmalı.
Gerekiyorsa sahaya aynı anda 3. forvet oyuncu olarak atarsın kanat da oynar, beki de tutup toparlar forvet arkasından servis de yapar ama idare eder. Skalası geniş işçi eleman iyidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt