- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
Madueke olur ,çok iyi.onyekuru-rodrigues modelini yabana atmamalı bu lig içinBence de
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Madueke olur ,çok iyi.onyekuru-rodrigues modelini yabana atmamalı bu lig içinBence de
Ben farklı bir şey iddia ettim mi. Gelecek planıyla ilgili söylediğin şeye argüman ürettim. Tartıştığımız konu yazın gidip gitmemesi nerede kimle oynayacağı değil ki yav.Alakası yok
O dönem 3-4-1-2 oynamaktı plan
Her transferi bu plan doğrultusunda yaptık. Osimhen'in partneri kendisi olacaktı
Tmm Morata gitti ama benim ilk yazdığım postlan ne ilgisi varBen farklı bir şey iddia ettim mi. Gelecek planıyla ilgili söylediğin şeye argüman ürettim. Tartıştığımız konu yazın gidip gitmemesi nerede kimle oynayacağı değil ki yav.
Demek ki osimhenin alınabileceğini düşünmediği için 1 senelik sözleşme ile geldi adam diyorum. Keriz mi osimhen, icardili ortamda 3lü de oynansa 2li de oynansa 3. olarak kendisi oluyor(sıralamadan bağımsız)
ligte milleti osurtur ifblilerin 103 gollü rekoruda yok ederiz hoş olur ama avrupada olmaz orada da bizi duman ederler.ÇİFT FORVET işine ne dersiniz Osimhen'in alındığı senaryoda
Osimhen Morata benim içime sinmeye başladı Icardi'nin seviye zaten malum
katılıyorumNeyse yarın görüşürüz.fb tadic ve dzekoya yol verir umarım.kostice de.cunku bunlar olmasa yarışta olmazlardı.dzekonun oyun ici katkisi yuksek.
10 numarada olmuyor sergenim.Sara şubata kadar harika oynamış.adami 2.5 aydir fiziken dökülüyor diye yerin dibine sokmuşlar her yerde,nankör taraftar. Böyle korner kullanan bul bakalım bulabilyosan..fb senelerce alexle,hojdonkla böyle goturmus derbileri ve ligi
1. OsimhenMadueke olur ,çok iyi.onyekuru-rodrigues modelini yabana atmamalı bu lig için
Bu ezbere karşıyım yaligte milleti osurtur ifblilerin 103 gollü rekoruda yok ederiz hoş olur ama avrupada olmaz orada da bizi duman ederler.
3-5-2 falan işine girer beki yine hoca göreceğiz artıkBu ezbere karşıyım ya
Forvetlerin kim olduğuna bağlı
Mücadele ederlerse gerektiği kadar hiç de öyle olmaz
Zaten büyük ekipler savunmada 4-4-2 gibi diziliyor yer yer
Çift oynarız zaten her halükarda. İlk deneyeceğimiz 3lü savunma 2li forvet gerisini serpiştirmek.Tmm Morata gitti ama benim ilk yazdığım postlan ne ilgisi var
Icardi Osimhen yedeği mi olcak yani o durumda. Yoksa çift forvet mi oynucaz
La zaten benim soru şuyduÇift oynarız zaten her halükarda. İlk deneyeceğimiz 3lü savunma 2li forvet gerisini serpiştirmek.
3-5-2 fena göz kırpıyor gelecek sene için.
Osimhen alındığı durumda İcardi de kalsa morata da çift forvet oynayacağız bu çok net.
Arkalarındaki adam öyle bir herif olmalı ki hem torreiradan izler taşımalı, hem mertens gibi futbolu çok iyi bilip oynamalı futbol zekası üst seviye olmalı hemde sneijderin skorerliğine sahip olmalı.
Yapılacak her türlü ofansif kadroda içimize öküz oturacağını düşünüyorum.
Barış Yunus nolcek. 4-4-2 tercih ederim3-5-2 falan işine girer beki yine hoca göreceğiz artık
3 üde kalmalı diyorum yav bu arada çok maç var oynarlar da yaniLa zaten benim soru şuydu
Osimhen'i aldık diyelim
Icardi ve Morata ne olacak
Yollanırlar mı yedeğe mi çekilirler çift forvet mi
Alıntıladın o kadar yanıtla bari
Bence de. Çözüm de çift forvet. Sanki bunları yollasak iyi on numaralar mı bulacaz. Bulmuşken böyle deneyek3 üde kalmalı diyorum yav bu arada çok maç var oynarlar da yani
Barışın gideceğini düşünüyom, yunusda 3-5-2 de 8-10 gibi oynayabilirBarış Yunus nolcek. 4-4-2 tercih ederim