Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana hic mantikli gelmiyor. Bir sene sozlezmesi kalmis bir oyuncuya 70-75 euro verilmesi.
Napoli istedigi kadar istesin ama o parayi suan avrupada hic bir kulub vermez. bizde verirsek cok sacma olur.
Osimheni herkezden cok istiyorum, ama o para verilmez! beklemek lazim. Napolide zaten oynamicak. Napoli esek gibi dusecek

Gidenler:
Zaniolo 12
Nelsson 9
Jelert 6
Cuesta 5
Köhn 5
Frankowski 5
Yusuf 3
Kerem 1,5
Halil 0,5
Taylan 0,5
Kazimcan 0,5
Ross 0,5
Mertens 0
Zaha 0
Muslera 0

Toplam: 48,5M Euro.

1 Sanchez
2 Torreira
3 Lemina
4 Sara
5 Icardi
6 Morata/Osimhen/Forvet
7 Jakobs
8 Sallai
9 Kaleci
10 Sag Bek
11 Sol Stoper
12 Ofansif Orta Saha
13 Kanat
14 Merkez Orta Saha / Kanat

Planlama bu sekilde olmali

Jakobs ve Sallai de satilabilir makul teklif gelirse

-Cuesta
-Frankowski
-Jelert
-Kerem
-Yusuf
-Ross
-Halil
-Taylan
-Kazımcan
-Zaha
-Köhn
-Nelsson
-Zaniolo

gibi adamlardan temelli kurtulup bonservis elde etmek lazim
zor is yav bunlarin hepsine alici bulabilmek

nelssonu belki almanyaya 5-6ya yollarsin da iste.

Bana hic mantikli gelmiyor. Bir sene sozlezmesi kalmis bir oyuncuya 70-75 euro verilmesi.
Napoli istedigi kadar istesin ama o parayi suan avrupada hic bir kulub vermez. bizde verirsek cok sacma olur.
Osimheni herkezden cok istiyorum, ama o para verilmez! beklemek lazim. Napolide zaten oynamicak. Napoli esek gibi dusecek
O parayı vermeliyiz ki hatip denen gereksiz o parayı çarçur etmesin o parayı vermediğimiz anda yeni diagneleri görürüz cuestaları görürüz

asıl vermezsek büyük problem baslayacak. seneye muslera yok. ileride de icardi sakatlıktan iyi dönmezse sezona puan kaybıyla baslarsak sen gör o zaman yangını. tek risk allah korusun sakatlık olayı yasanırsa boku yeriz. geri kalan hiçbir konuda pişman olmayacağımız bir hamle olur osimhen. 75 e onu almayıp seneye sampiyonluğu verir, üstüne 50 harcar gene bulamayız osimhen gibisini.
2 sene icardi ile, daha sonrasında da şansımıza osimhen'i çekerek onunla güzel işler yaptık. bu sene şansa bırakmamak lazım o konuyu. bu takım 300-500bin avro artısa gitmeyip gomisi gönderdi, üzerine 30 harcadı gene istenilen oyuncuyu bulamadı. boey satıldı inanılmaz bi rakama üstelik. bi o kadar harcadı hala yeri dolmadı. bu adam son sözlesmesini yapmayacak bizimle. dediğim gibi sakatlık olmasın ölüsünü 40 a araplara satarsın. işi şansa bırakmadan yeri doldurulamayacak bir adam üzerinden kumar oynamayalım.
harcama limitlerini çözerlerse net alınmalı. çünkü tek eksik bölge ilerisi değil.
osimheni alırsak önümüzdeki yıl şampiyonluğunu da alırız. öyle bir adamdan bahsediyoruz.

forumda bu kafada 20 kişi sayabilirim.

bir yerde başarı varsa orada emek vardır abi. tesadüf, şans falan bu tür şeylerle kazanılanı küçümsemeyin

asıl vermezsek büyük problem baslayacak. seneye muslera yok. ileride de icardi sakatlıktan iyi dönmezse sezona puan kaybıyla baslarsak sen gör o zaman yangını. tek risk allah korusun sakatlık olayı yasanırsa boku yeriz. geri kalan hiçbir konuda pişman olmayacağımız bir hamle olur osimhen. 75 e onu almayıp seneye sampiyonluğu verir, üstüne 50 harcar gene bulamayız osimhen gibisini.
2 sene icardi ile, daha sonrasında da şansımıza osimhen'i çekerek onunla güzel işler yaptık. bu sene şansa bırakmamak lazım o konuyu. bu takım 300-500bin avro artısa gitmeyip gomisi gönderdi, üzerine 30 harcadı gene istenilen oyuncuyu bulamadı. boey satıldı inanılmaz bi rakama üstelik. bi o kadar harcadı hala yeri dolmadı. bu adam son sözlesmesini yapmayacak bizimle. dediğim gibi sakatlık olmasın ölüsünü 40 a araplara satarsın. işi şansa bırakmadan yeri doldurulamayacak bir adam üzerinden kumar oynamayalım.
harcama limitlerini çözerlerse net alınmalı. çünkü tek eksik bölge ilerisi değil.
osimheni alırsak önümüzdeki yıl şampiyonluğunu da alırız. öyle bir adamdan bahsediyoruz.
Osimhenin bizim takima ne kadar onemli oldugunu hemfikiriz. ama soyle bir durumda var. kimse almaz o paraya. ciddi diyorum. biraz sapirli olursak bize dusebilir hemde daha uygun fiyata.

3'te 3 yapmamiza ragmen gec kalindigi zaman bir sekilde milyon euro kaziklar giriyor. Artik bu sene transferde o kadar kalite ve elit adamlara gidilmeli ki büyük takim oyuncusundan baska bir sey almayacagimizi ilan etmeliyiz. 5-6 tane saglam yabanci aldigimiz zaman önümüzde kimse duramaz. Frankowski, Jelert ve Cuesta gibi anadolu topcularindan hallice adamlardan uzak durulmali. Mevkiler belli, ihtiyaclar belli.

Osimhen / Forvet mevzusu haric beklememizi gerektirecek bir sebep yok.

Almamiz gereken oyuncu profilleri belli;

-10 sene kafadan oynayabilecek, alabilecegimiz en iyi kaleciyi getirmemiz lazim
-Bir tane atletik ve fizik gücü üst düzey, ilk kontrolü ve temposu yerinde sakat olmayan bir sag bek almaliyiz, 25i gecmemeli
-Topa bomba muamelesi yapmayan, ayagi temiz ve oyun kurabilen, en fazla 27lik bir sol stoper
-Mertens'in yerine bir tane üst düzey skorer 10 numara (gol ve asist anlaminda)
-Bir tane atletik özellikleri üst düzey olan ve top kontrolü iyi olan kanat oyuncusu

+2 sene uzatıldı denmişti sözleşmesi. Yalansa ve sözleşmesi son senesine giriyorsa bizimkiler Eylül'e kadar pazarlık yapıp 40 civarlarına çekebilir bonservisini. Bu iş hemen bitmeyecek orası kesin.

3'te 3 yapmamiza ragmen gec kalindigi zaman bir sekilde milyon euro kaziklar giriyor. Artik bu sene transferde o kadar kalite ve elit adamlara gidilmeli ki büyük takim oyuncusundan baska bir sey almayacagimizi ilan etmeliyiz. 5-6 tane saglam yabanci aldigimiz zaman önümüzde kimse duramaz. Frankowski, Jelert ve Cuesta gibi anadolu topcularindan hallice adamlardan uzak durulmali. Mevkiler belli, ihtiyaclar belli.

Osimhen / Forvet mevzusu haric beklememizi gerektirecek bir sebep yok.

Almamiz gereken oyuncu profilleri belli;

-10 sene kafadan oynayabilecek, alabilecegimiz en iyi kaleciyi getirmemiz lazim
-Bir tane atletik ve fizik gücü üst düzey, ilk kontrolü ve temposu yerinde sakat olmayan bir sag bek almaliyiz, 25i gecmemeli
-Topa bomba muamelesi yapmayan, ayagi temiz ve oyun kurabilen, en fazla 27lik bir sol stoper
-Mertens'in yerine bir tane üst düzey skorer 10 numara (gol ve asist anlaminda)
-Bir tane atletik özellikleri üst düzey olan ve top kontrolü iyi olan kanat oyuncusu
Sadece şöyle bir şerh koyalım 2 oyuncu u22 olması gerekiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt