- 20 Ağustos 2017
- 24.004
- 16.331
- 1.838
Yok mu potansiyel tavani Courtois olan bir genc kaleci?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
8e de koyunca koca bir yarık oluyorİyi de adam 10 numara değil.6 ve 8 oynarken ülkenin en iyi ortasahasi sara ,torreiranin totoyu kurtardı ilk 5 ay.10 numarada yapamadı diye saradan vazgeçmek ahmaklık ve simariklik
Belli ki artık tek bir kişi olacak transferin başında o da yüksek ihtimal Kavukçu olacak eğer haberler doğruysa.
Evet haber burda. Bulka için EPL demiş.
Kendisini tanimiyorum. Malum parti familyasindan mi?Onunda kayınpederi sıkıntılı.
Var ama onlar buraya gelmiyorYok mu potansiyel tavani Courtois olan bir genc kaleci?
Bak yanlız değilsin
Erden timur olabilmesi için cebinden para koyması lazım daha göremedik öyle bir durum.Simitçi ahlatçı için pistten alın ayağıma dolanmasın demiş üstü kapalı
Yeni erden abimiz sensin demek![]()
Sixt ve Socar bırakmaya yada başka bir yere geçmeye okey verdiler mi? Forma göğüs dışında yeni konuşulan sponsor yok herhalde?Osimhen kalırsa transferlerimiz farklı olacakmış kalmazsa farklı. Ayrıca haftaya sponsor açıklamalarına başlıyorlarmış
bunun olma ihtimali yüksek - bizim düğmeye basmamız kısmını bilememde adamdan sadece fener memnun , dostluk falan diyor TV de başkanları... diğer herkes nefret etti. Haziran mali kongresi seçimliye dönüşebilirBir gazeteciden duydugum habere gore takimimiz ve TS Haciosman'i gondermek icin yaz aylarinda dugmeye basacakmis. Mustafa Erogut adayimiz olacakmis.
Tüzemen sponsor hakkında az önce başkanla konuştum diyip bir şeyler dedi de tam dinleyemedim. Onun sözlerinde bir şeyler olabilir burada.Sixt ve Socar bırakmaya yada başka bir yere geçmeye okey verdiler mi? Forma göğüs dışında yeni konuşulan sponsor yok herhalde?
Zahacılar nerdesiniz
Mustafa Eröğüst Ts başkanı daha sonra bizim başkanla görüşmüştü zaten 2-3 hafta önce. Başak zaten bunun olmasını istiyor Adalı'da Hacıosmanoğlu'nu göndermek istiyor. Fb ve onun kucu kucu başkanları var bir tek destekleyen, alt ligler falanda para-sponsorluk sözlerini tutmadığı için kulüpler istemiyormuş. Tff seçimi de yakın gibi.bunun olma ihtimali yüksek - bizim düğmeye basmamız kısmını bilememde adamdan sadece fener memnun , dostluk falan diyor TV de başkanları... diğer herkes nefret etti. Haziran mali kongresi seçimliye dönüşebilir
valla geçen seneyi hatırlıyorum - mehmet ekşi gitti diye sevinmiştik başımıza neler geleceğini bilmeden.Mustafa Eröğüst Ts başkanı daha sonra bizim başkanla görüşmüştü zaten 2-3 hafta önce. Başak zaten bunun olmasını istiyor Adalı'da Hacıosmanoğlu'nu göndermek istiyor. Fb ve onun kucu kucu başkanları var bir tek destekleyen, alt ligler falanda para-sponsorluk sözlerini tutmadığı için kulüpler istemiyormuş. Tff seçimi de yakın gibi.