Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet haber burda. Bulka için EPL demiş.

valla genç yaşta adamı tercih ederim performansı var ise (izlemedim). Martinez kötü kaleci değil ama maaş beklentisi + kart potansiyeli + 2 sene sonra ne olacağını bilmediğimiz kapalı kutu olarak bakarım.

Muslera gibi 25 inde alıp uzun süre faydalandığımız bir durum varken - benzer formülü aramak ve o şekilde yatırım yapmak daha doğru geliyor.

West Ham gibi takımlara göre bence elimiz çok daha güçlü kağıt üzerinde.

Simitçi ahlatçı için pistten alın ayağıma dolanmasın demiş üstü kapalı

Yeni erden abimiz sensin demek ❤️

Osimhen kalırsa transferlerimiz farklı olacakmış kalmazsa farklı. Ayrıca haftaya sponsor açıklamalarına başlıyorlarmış
Sixt ve Socar bırakmaya yada başka bir yere geçmeye okey verdiler mi? Forma göğüs dışında yeni konuşulan sponsor yok herhalde?

Bir gazeteciden duydugum habere gore takimimiz ve TS Haciosman'i gondermek icin yaz aylarinda dugmeye basacakmis. Mustafa Erogut adayimiz olacakmis.
bunun olma ihtimali yüksek - bizim düğmeye basmamız kısmını bilememde adamdan sadece fener memnun , dostluk falan diyor TV de başkanları... diğer herkes nefret etti. Haziran mali kongresi seçimliye dönüşebilir

Transfer hareketlenmesi Osi'nin kararına kalmış, bekleyeceğiz. Olur ise belli ki daha sınırlı bütçe ile daha az transfer olacak ki ben tamamım yeter ki kalsın.

Sixt ve Socar bırakmaya yada başka bir yere geçmeye okey verdiler mi? Forma göğüs dışında yeni konuşulan sponsor yok herhalde?
Tüzemen sponsor hakkında az önce başkanla konuştum diyip bir şeyler dedi de tam dinleyemedim. Onun sözlerinde bir şeyler olabilir burada.

bunun olma ihtimali yüksek - bizim düğmeye basmamız kısmını bilememde adamdan sadece fener memnun , dostluk falan diyor TV de başkanları... diğer herkes nefret etti. Haziran mali kongresi seçimliye dönüşebilir
Mustafa Eröğüst Ts başkanı daha sonra bizim başkanla görüşmüştü zaten 2-3 hafta önce. Başak zaten bunun olmasını istiyor Adalı'da Hacıosmanoğlu'nu göndermek istiyor. Fb ve onun kucu kucu başkanları var bir tek destekleyen, alt ligler falanda para-sponsorluk sözlerini tutmadığı için kulüpler istemiyormuş. Tff seçimi de yakın gibi.

Mustafa Eröğüst Ts başkanı daha sonra bizim başkanla görüşmüştü zaten 2-3 hafta önce. Başak zaten bunun olmasını istiyor Adalı'da Hacıosmanoğlu'nu göndermek istiyor. Fb ve onun kucu kucu başkanları var bir tek destekleyen, alt ligler falanda para-sponsorluk sözlerini tutmadığı için kulüpler istemiyormuş. Tff seçimi de yakın gibi.
valla geçen seneyi hatırlıyorum - mehmet ekşi gitti diye sevinmiştik başımıza neler geleceğini bilmeden.

her isme nötr bakmak lazım valla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt