Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabanci oyuncu sayimiz bayagi fazla

Ilk olarak kontenjan acmak gerekiyor cünkü yine agustos ayina kalirsak dogru bir kadro kurmamiz mümkün olmaz

BAY'in tek ihtiyacı kendine ara pas atacak KDB
Tabi dün saçmaladı ama mesafe çok fazlaydı 🤣🤣🤣

BEN KİMİM?

- Profesyonel futbola Korsika'da başladım
- Eski bir Galatasaraylı'nın yeğeniyim
- Avrupa kupalarındaki ilk golümü Fenerbahçe'ye attım
- Son 10 yılda ligde Trabzonspor formasıyla Galatasaray'a en çok golü atan yabancı futbolcu ile beraber oynamak epey eğlenceliydi

BEN KİMİM?

Barış giderse değeri çok net anlaşılacak.

Hücum kanadında böyle bir adamın sahada olmasının takımı ne kadar rahatlattığını anlamak lazım.

Kanatta ikinci bir santrafor var gibi hem güçlü, hem hızlı hem patlayıcı ve sürekli rakiple boğuşup koşu atan aşırı çalışkan bir oyuncu

Kesinlikle yeri dolmaz

@Keramettin TANRIVERDİ

IMG_20250519_221010.webp

Içimden bir ses Osimhen olmazsa Sane'ye iyi para teklif edeceğiz diyor

yunus geniş alanda barıştan daha mı etkili

Ekli dosyayı görüntüle 286920
Yunus her anlamda bence barıştan 1 tık daha özel oyuncu yunus barışın geniş alanda yaptıklarını yapabilir mi evet yapar barış yunusun dar alanda yaptıklarımı yapabilir mi bence yapamaz yanlış anlaşılma olmasın barışıda severim ikiside bizim oyuncumuz ikisininde satılmasına karşıyım

Takımdaki yerlilerden hiçbirini abartılı teklifler gelmediği sürece göndermemek lazım. Sağlam yerli oyuncu havuzu lig yarışında 2 adım öne atıyor seni. Yabancıların boşluğu bir şekilde dolar yerlilerin yerini dolduramazsın piyasada oyuncu yok. Anadolu klüplerine bakıyoruz işte tek büyük takımda oynama potansiyeli olan adam 30 yaşındaki gökhan sazdağı

daha bu takıma kazımcan karataşşk girecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt