- 3 Temmuz 2012
- 139.331
- 87.825
- 5.338
bu taraftar oldugu sürece yerli adamları tutmamız mantıksızmadem 75 sıkma durumumuz var osiye barışı da satmayalım arkadaş
en ufak hareketinde başlıyorlar sövmeye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu taraftar oldugu sürece yerli adamları tutmamız mantıksızmadem 75 sıkma durumumuz var osiye barışı da satmayalım arkadaş
Sahadaki oyun tarzına göre barış tamam güçlü atlet fizikli bir oyuncu ama dar alan becerisi yok sakar bir yapısı var keremde ona göze ön alanda çok top kaptırıyordu kaptırdığı toplarsan çok fazla atak yiyorduk yunus hem geniş alanda hem dar alanda ikisinden de daha etkili şutları daha tehditkar defans arasına güzel paslar bırakabiliyor eleştirmem gereken yönü ise arada bencillik edebiliyor bu bencilliği bırakıp oynamayı öğrenirse çok daha sağlam bir oyuncu olucakneye göre bu oranları belirledin ahmet dost
Tarihin en yüksek bonservis özgürlüğüne sahip olduğumuz senede fark yaratamadıkDursun Özbek şanslı ya, Erden Timur çok iyi omurga oluşturdu, üç yıl da şampiyon oldu o omurga. Şimdi işte bakalım ne yapabilecekler Nando gidiyor, Osi belirsiz, Dries gidiyor, Barış gidecek muht
Daha becerikli duruyor ama onda da biraz fazla ego gördüm dün kale arkasındaki açıklamaları hoşuma gitmedi. Bir de kendini ön plana çıkarmamalıAbi Kavukcu‘dan beklentin varmi?
Hatip‘e göre daha is bilen birine benziyor bence
Transferler nerede rtaşGünay
Sallai Davinson Abdülkerim Eren
Torreira Lemina
Yunus Sara Barış
Osimhen
Jankat
Jelert Kaan Cuesta Jakobs
Franky Demirbay Berkan
Kutucu
Icardi Morata
yunus geniş alanda barıştan daha mı etkiliSahadaki oyun tarzına göre barış tamam güçlü atlet fizikli bir oyuncu ama dar alan becerisi yok sakar bir yapısı var keremde ona göze ön alanda çok top kaptırıyordu kaptırdığı toplarsan çok fazla atak yiyorduk yunus hem geniş alanda hem dar alanda ikisinden de daha etkili şutları daha tehditkar defans arasına güzel paslar bırakabiliyor eleştirmem gereken yönü ise arada bencillik edebiliyor bu bencilliği bırakıp oynamayı öğrenirse çok daha sağlam bir oyuncu olucak
Yapışmak lazım
Biraz abartı gibi olabilir ama benim gözümde Barış yerli Osimhen'dir. Oyun planımızın zayıfladığı ve formsuz olduğumuz dönemlerde adam hep ayakta kaldı. Ataklarımız genellikle onun üzerinden gelişti. İnanılmaz bir güç ve atletizmi var.barış biraz şabanlık yapıyor ara sıra ama 50 maç rakibi bu kadar hırpalayan bu kadar büyük koz olan adam bulmak çok zor
dün maç izlediğim yerde avrupada barış yunusla olmaz falan diyorlar, bu çocukların küçümsenmesine acayip tutuluyorum
he yaw avrupada zahayla babelle feguliyle falan şov yaparız
Taraftar zorla Leminayı aldırmasa , başka şeyler konuşuyor olacaktık muhtemelenTarihin en yüksek bonservis özgürlüğüne sahip olduğumuz senede fark yaratamadık
Sara
Eren
Lemina
biraz Sallai
dışında katkı veren olmadı.
Parasına göre Eren, Lemina dışında çöp
Osimhen’i fırsat olduğu için ayrı tutuyorum
Daha becerikli duruyor ama onda da biraz fazla ego gördüm dün kale arkasındaki açıklamaları hoşuma gitmedi. Bir de kendini ön plana çıkarmamalı
Dybala mevzusunda foto salmaları falan hoş değildi
Biri Mikautadze diğeri Dybala peşinde koşması da ayrı skandaldı
CR7 çekerizOsimhen için sponsorlardan tüm parayı peşin alırsak ve kendisi kalmak istemezse para ne olacak
Faize mi atacağız
Evet cüce ama oyun tarzını seviyorum1.60 lık siyahiydi dimi bu bir ara ismi geçen
Yapışmak lazım
Barışa 20m euro gitsin diyenler. Barıştan iyi mücadele edecek daha çok gol asist yapacak yerli bir oyuncu yazsın sonra konuşalımBarışla Osimhen gitsin sahada dayak yiyince de o bu şu Barış’tan %200 daha iyi diye yazarsınız
Ara vermeden 130 maç oynadı iki senedir tüm kulvarlarda hala da yaranamıyor
bankalar birliginden cıkarızOsimhen için sponsorlardan tüm parayı peşin alırsak ve kendisi kalmak istemezse para ne olacak
Faize mi atacağız
doğru ağabey millet böyle oyuncuların değerini gidince anlarBiraz abartı gibi olabilir ama benim gözümde Barış yerli Osimhen'dir. Oyun planımızın zayıfladığı ve formsuz olduğumuz dönemlerde adam hep ayakta kaldı. Ataklarımız genellikle onun üzerinden gelişti. İnanılmaz bir güç ve atletizmi var.