Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
neye göre bu oranları belirledin ahmet dost
Sahadaki oyun tarzına göre barış tamam güçlü atlet fizikli bir oyuncu ama dar alan becerisi yok sakar bir yapısı var keremde ona göze ön alanda çok top kaptırıyordu kaptırdığı toplarsan çok fazla atak yiyorduk yunus hem geniş alanda hem dar alanda ikisinden de daha etkili şutları daha tehditkar defans arasına güzel paslar bırakabiliyor eleştirmem gereken yönü ise arada bencillik edebiliyor bu bencilliği bırakıp oynamayı öğrenirse çok daha sağlam bir oyuncu olucak

Dursun Özbek şanslı ya, Erden Timur çok iyi omurga oluşturdu, üç yıl da şampiyon oldu o omurga. Şimdi işte bakalım ne yapabilecekler Nando gidiyor, Osi belirsiz, Dries gidiyor, Barış gidecek muht
Tarihin en yüksek bonservis özgürlüğüne sahip olduğumuz senede fark yaratamadık

Sara
Eren
Lemina
biraz Sallai

dışında katkı veren olmadı.

Parasına göre Eren, Lemina dışında çöp

Osimhen’i fırsat olduğu için ayrı tutuyorum

Abi Kavukcu‘dan beklentin varmi?

Hatip‘e göre daha is bilen birine benziyor bence
Daha becerikli duruyor ama onda da biraz fazla ego gördüm dün kale arkasındaki açıklamaları hoşuma gitmedi. Bir de kendini ön plana çıkarmamalı

Dybala mevzusunda foto salmaları falan hoş değildi

Biri Mikautadze diğeri Dybala peşinde koşması da ayrı skandaldı

Osimhen için sponsorlardan tüm parayı peşin alırsak ve kendisi kalmak istemezse para ne olacak

Faize mi atacağız

Sahadaki oyun tarzına göre barış tamam güçlü atlet fizikli bir oyuncu ama dar alan becerisi yok sakar bir yapısı var keremde ona göze ön alanda çok top kaptırıyordu kaptırdığı toplarsan çok fazla atak yiyorduk yunus hem geniş alanda hem dar alanda ikisinden de daha etkili şutları daha tehditkar defans arasına güzel paslar bırakabiliyor eleştirmem gereken yönü ise arada bencillik edebiliyor bu bencilliği bırakıp oynamayı öğrenirse çok daha sağlam bir oyuncu olucak
yunus geniş alanda barıştan daha mı etkili

1747680980957.webp

barış biraz şabanlık yapıyor ara sıra ama 50 maç rakibi bu kadar hırpalayan bu kadar büyük koz olan adam bulmak çok zor

dün maç izlediğim yerde avrupada barış yunusla olmaz falan diyorlar, bu çocukların küçümsenmesine acayip tutuluyorum

he yaw avrupada zahayla babelle feguliyle falan şov yaparız
Biraz abartı gibi olabilir ama benim gözümde Barış yerli Osimhen'dir. Oyun planımızın zayıfladığı ve formsuz olduğumuz dönemlerde adam hep ayakta kaldı. Ataklarımız genellikle onun üzerinden gelişti. İnanılmaz bir güç ve atletizmi var.

Eskiden olsa baris ve yunus yerli olduklari icin begenilmiyor diye düsünürdüm ama artik taraftar yerli yabanci fark etmiyor herhangi bir oyuncu’yu bile linc etmeye hazir bir sekilde bekliyorlar

Yabanci oyuncularimiz kaliteli evet ama yerli kalitemiz rakibe göre daha iyi oldugu icin üstünlük kuruyoruz

Lig den alinacak potansiyel kanat oyuncusu oguz aydin vardi onu da rakibe kaptirdik

Kerem’i gönderdik

Geri’ye baris ve yunus kaldi

Iki oyuncu dan biri satilacak gibi duruyor ama yerlerini doldurmak hic te kolay olmaz

Tarihin en yüksek bonservis özgürlüğüne sahip olduğumuz senede fark yaratamadık

Sara
Eren
Lemina
biraz Sallai

dışında katkı veren olmadı.

Parasına göre Eren, Lemina dışında çöp

Osimhen’i fırsat olduğu için ayrı tutuyorum

Daha becerikli duruyor ama onda da biraz fazla ego gördüm dün kale arkasındaki açıklamaları hoşuma gitmedi. Bir de kendini ön plana çıkarmamalı

Dybala mevzusunda foto salmaları falan hoş değildi

Biri Mikautadze diğeri Dybala peşinde koşması da ayrı skandaldı
Taraftar zorla Leminayı aldırmasa , başka şeyler konuşuyor olacaktık muhtemelen

Barışla Osimhen gitsin sahada dayak yiyince de o bu şu Barış’tan %200 daha iyi diye yazarsınız

Ara vermeden 130 maç oynadı iki senedir tüm kulvarlarda hala da yaranamıyor
Barışa 20m euro gitsin diyenler. Barıştan iyi mücadele edecek daha çok gol asist yapacak yerli bir oyuncu yazsın sonra konuşalım

Biraz abartı gibi olabilir ama benim gözümde Barış yerli Osimhen'dir. Oyun planımızın zayıfladığı ve formsuz olduğumuz dönemlerde adam hep ayakta kaldı. Ataklarımız genellikle onun üzerinden gelişti. İnanılmaz bir güç ve atletizmi var.
doğru ağabey millet böyle oyuncuların değerini gidince anlar

top ayağında daha güzel gözüküp 100 metreyi 25 saniyede koşan camış gibi kanat izleyince değere biner

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt